Τα «είπαν» και επιστρέφουν

από AllAboutARIS

Δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές

Το βόλεϊ του ΑΡΗ βρέθηκε στο προσκήνιο την χτεσινή ημέρα λόγω της απόφασης των παικτών να απέχουν την προπόνηση, λόγω των πολλών οικοινομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε και χτες το απόγευμα υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας της ομάδας με την διοίκηση του ΤΑΑ και ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

Οι παίκτες ζήτησαν να γίνει αυτό το ραντεβού κυρίως για να μιλήσουν με την πλευρά του ΑΣ, αφού καλώς ή κακώς είχαν την άποψη πως ο σύλλογος δεν είναι πρόθυμος να στηρίξει περαιτέρω το τμήμα βόλεϊ, αντιμετωπίζοντας το ως βάρος. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάσος Οικονόμου, ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά από την άλλη υπογράμμισε και την δυσκολία εξεύρεσης οικονομικών πόρων, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά πως σταματάει η συγκεκριμένη προσπάθεια.

Οι δύο πλευρές φαίνεται να βρήκαν έναν κώδικα επικοινωνίας και από σήμερα οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, αφού αύριο αναχωρούν για την Αθήνα, όπου το Σάββατο (07/02, 17:30) φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ. 

Προτεινόμενα Άρθρα