"Ο ΑΡΗΣ θα ανέβει, θέλετε δεν θέλετε!"

από AllAboutARIS

Τι είπαν για Καλαϊτζίδη, παίκτες, άνοδο και πολλά άλλα θέματα

Ξεκάθαρα μηνύματα έστειλε ο Super 3 μέσω της έκτακτης εκπομπής που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στη θέση που βρίσκεται πλέον μετά την ήττα στην Δράμα. Αναλυτικά όσα είπαν στον Αρενα

“Ανέβασε την ομάδα”
Αρχικά μίλησαν για τον Γαλανό: “Ήρθε ο Γαλανός και ανέλαβε. Φτάσαμε τον Νοέμβριο και υπήρχαν κλυδωνισμοί. Τα εμπόδια και οι πισώπλατες μαχαιριές καλά κρατούν. Υπήρχαν και το καλοκαίρι. Τότε στον Ερασιτέχνη με ποσοστά κτλ. Ίσως δέχτηκε και πόλεμο ο κ. Γαλανός, αλλά αν ήταν σωστός κι αυτός δεν θα έφευγε. Τα είπαμε και την άλλαη φορά όσα γίνονταν δεν χρειάζεται να τα ξαναπούμε”. Στην συνέχεια μίλησαν για τον κ. Καλαιτζίδη
“Είσαι αρσενικός που αναλαμβάνεις την ευθύνη. Φόρα φόρμες, φόρα σορτσάκια, φόρα ότι θες, αλλά την ομάδα θα την ανεβάσεις με κάθε τρόπο”, είπαν αναφερόμενοι στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Μεταξύ άλλων το χρέωσαν την αποχώρηση του Πάουλο Κάμπος και την αποτυχημένη έλευση του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, τονίζοντας πλέον την υποχρέωση όλων να ανέβει η ομάδα… νταηλίκι, όπως είπαν χαρακτηριστικά, αλλά και την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης. ” Ο ΑΡΗΣ είναι πάνω από όλους και από πρόσωπα. Σταματήστε να μαλώνετε για Γαλανό, Καλαιτζίδη και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο και ελάτε όλοι στο γήπεδο. Κάποια μέλη του ΑΣ ΑΡΗΣ να σταματήσουν να δημοσιεύουν τα του συλλόγου δεξιά και αριστερά γιατί θα αλλάξει το χαίρι. Δεν έχετε το δικαίωμα κ. Καλαιτζίδη, δεν έχετε το δικαίωμα παράγοντες του ΑΡΗ, δεν έχετε το δικαίωμα παίκτες να μην ανέβετε. Έχουν γίνει πολλά λάθη, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν περιθώρια. Θέλουμε το 10 στα 10 και μόνο αυτό πρέπει να είναι το σκεπτικό μας”.

“Τάκλιν στο… λαρύγγι”

Η κουβέντα πήγε και στους παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο μετά την κακή τους εμφάνιση απέναντι στην Δόξα Δράμας. “Είστε πληρωμένοι πάρα πολύ καλά, σε μία Ελλάδα που καταρρέει. Κάντε τάκλιν στο… λαρύγγι από το πρώτο λεπτό. Η ομάδα ήταν ένα αίσχος στην Δράμα και αυτή την εικόνα δεν θέλουμε να την ξαναδούμε”, ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα προς την ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους αγώνες που ακολουθούν.

¨Στοπ στην διχόνοια”

Η συσπείρωση κρίνεται απαραίτητη από τους οργανωμένους και το τόνισαν για ακόμη μία φορά, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα σε όσους προσπαθούν να σπείρουν τη διχόνοια. “Εμείς δεν τα παρατάμε. Καλούμε όλους τους συνδέσμους να έρθουν στο γήπεδο το Σάββατο και να κάνουμε κερκιδάρα!  Οσους πάνε να δημιουργήσουν γκρίνια και να σπείρουν τη διχόνοια, θα τους ξεφωνίσουμε”, είπαν χαρακτηριστικά.

“Αριστεροί με χουντικά μυαλά”

Η κουβέντα ξέφυγε σε ένα σημείο από τον ΑΡΗ και πήγε γενικότερα στο ποδόσφαιρο και στην θέση της κυβέρνησης όσον αφορά τις μετακινήσεις των οπαδών, κάνοντας χαρακτηριστικά λόγο για αριστερή κυβέρνηση με τακτικές… χούντας, προκαλώντας η ίδια την βία στο άθλημα. “Θα περιμέναμε κάτι ουσιαστικό από μία κυβέρνηση αριστερή. Χουντικές μεθόδους και στοχοποίηση των συνδέσμων για όλα τα κακά του ποδοσφαίρου.Οι μισοί πρόεδροι της Σούπερ Λιγκ κατηγορούνται για στημένα, κακουργηματικές πράξεις και περιμένουμε από αυτούς προτάσεις για την βία; Να φουντάρουμε όλοι! Αυτοί προάγουν την βία. Θα περιμέναμε να τα βάλετε με το κεφάλαιο, τα στημένα ματς, αλλά και διαιτητές που διώκονται κι αυτοί και είναι ακόμα στην ΚΕΔ, την Σούπερ Λιγκ, την ΕΠΟ. Αυτή είναι η πληγή της βίας. Δεν φταίει για όλα ο οπαδός! Ντροπή για την κυβέρνηση. Καλούμε άμεσα την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει την διαδικασία για τα στημένα ματς. Καλούμε από την κυβέρνηση να στείλουν ανθρώπους και να ξεσκονίσουν στον Άρη μας όλους τους ισολογισμούς την τελευταία 10ετία και να μπουν φυλακή όσοι κατακρεούργησαν τον Άρη μας και έκλεψαν την πολιτεία!”.

Προτεινόμενα Άρθρα