Το φορτηγάκι της… κολάσεως του παιδόφιλου(pics)

από AllAboutARIS

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για έναν ακόμη παιδόφιλο που βίαζε ανήλικα παιδιά και μάλιστα είχε μετατρέψει ένα φορτηγάκι σε… κινητό στούντιο αποπλάνησης με όλα τα «σύνεργα»!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν σχεδόν στα… πράσα, όταν ο παιδόφιλος ετοιμαζόταν να βιάσει στο βαν της κολάσεως έναν 13χρονο.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκε αρχικά η δράση ενός 40χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε εγκαίρως και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που είχε επιβιβάσει 13χρονο σε φορτηγάκι με σκοπό να τον αποπλανήσει.
Επίσης, εντοπίστηκαν διαδικτυακά και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος πέντε ατόμων, αναμεσά τους και ένας 33χρονος που υποδυόταν τον πράκτορα μοντέλων.

Tο σημαντικότερο είναι, όμως, ότι από την αστυνομική έρευνα εντοπίσθηκε κώδικας επικοινωνίας παιδόφιλων, που κυκλοφορούσε σε εγχειρίδιο στο Ίντερνετ, και παρείχε οδηγίες για το πώς να πλησιάζουν οι παιδόφιλοι τα ανήλικα.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν έρευνες σε chatrooms, όπου είδαν ότι οι συλληφθέντες έκαναν χρήση προφίλ – λογαριασμών σε πρόγραμμα ηλεκτρονικής συνδιάλεξης και «υποδύθηκαν» τους ανήλικους κάτω των δεκατριών ετών.
Από συνομιλίες προέκυψε ότι οι εμπλεκόμενοι δράστες, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα ψευδώνυμα, τους «πλησίασαν» διαδικτυακά και κατά περίπτωση τους πρότειναν συνάντηση μαζί τους, καθώς επίσης τους προέτρεψαν στην αποστολή γυμνών φωτογραφιών ή απέστειλαν οι ίδιοι γυμνές φωτογραφίες του εαυτού τους και τρίτων προσώπων.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δράστης του 40χρονου παιδόφιλου

Πιο αναλυτικά, ως προς την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του 40χρονου, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από σχετική ψηφιακή καταγγελία στο επιχειρησιακό κέντρο CYBERALERT της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία υπήρχε διαδικτυακή συνομιλία του 40χρονου με τον ανήλικο για μεταξύ τους συνάντηση.

Τέθηκε άμεσα σε διακριτική παρακολούθηση, προχθές το μεσημέρι η περιοχή όπου θα γινόταν η μεταξύ τους συνάντηση.
Στο σημείο εντοπίστηκε ο 40χρονος κατά τη διάρκεια που είχε επιβιβάσει σε ένα κλειστό φορτηγάκι ιδιοκτησίας του, τον 13χρονο με σκοπό την ερωτική συνεύρεση μαζί του. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ο δράστης είχε προβεί σε ειδική διαμόρφωση στο φορτηγό, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκαν τοποθετημένα στρώμα, κουβέρτες, μαξιλάρια, ανεμιστήρας, αλλά και κατάλληλος φωτισμός.

Επίσης, στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν σχετικά σύνεργα για την τέλεση ασελγών πράξεων, καθώς και πλήθος ζαχαρωδών προϊόντων (σοκολάτες, μπισκότα, παιδικά ροφήματα κ.λπ.) για να… δελεάζει τα παιδιά.
Στο κινητό τηλέφωνο του δράστη, βρέθηκε και πρωτότυπο υλικό παιδικής πορνογραφίας με ανήλικο κορίτσι. Ακόμα, όπως προέκυψε ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση και συγκεκριμένα για αποπλάνηση και βιασμό 14χρονης. Τότε το κοριτσάκι είχε προσποιηθεί το αγόρι και όταν συναντήθηκε με τον δράστη που είχε… προτίμηση στα αγόρια, για να την εκδικηθεί την βίασε, την κούρεψε και την  πέταξε στο δρόμο.

Ο… πράκτορας μοντέλων
Χαρακτηριστική είναι, επίσης, η περίπτωση 33χρονου παιδόφιλου, ο οποίος μετά από έλεγχο των διαδικτυακών συνομιλιών, προέκυψε ότι υποδυόταν τον εργαζόμενο σε πρακτορείο μοντέλων και προέτρεπε τα ανήλικα θύματα του στην ανταλλαγή παιδικού πορνογραφικού υλικού, με το πρόσχημα της αποστολής του παραπάνω υλικού σε πρακτορείο μοντέλων στην Αργεντινή, έναντι υψηλής αμοιβής.

Μάλιστα είχε καταφέρει να πείσει ανήλικο κορίτσι, 12 ετών, να του αποστείλει αρχικά φωτογραφίες της με ρούχα και στη συνέχεια γυμνές, καθώς και βίντεο, όπου η ανήλικη προέβαινε σε πραγματική πράξη γενετήσιου χαρακτήρα, με πρόσχημα την αποστολή του παραπάνω υλικού σε πρακτορείο μοντέλων στην Αργεντινή, ώστε να της δώσει την αμοιβή των 140.000 ευρώ.

Ο 40χρονος συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει κινηθεί η διαδικασία προς τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, με σχετικό αίτημα, για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών του.

Προτεινόμενα Άρθρα