"Να κάνουμε το Χαριλάου, Σούπερ Μάρκετ!"

από AllAboutARIS

Πάλι προκλητικός ο Μπουτάρης, όσον αφορά τα θέματα των ομάδων στην πόλη

Ο Γιάννης Μπουτάρης συνηθίζει συχνά-πυκνά να ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Ετσι και χτες είπε στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου να ασχοληθεί με τις ομάδες, όντας και πάλι… προκλητικός. 

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα “thestival.gr”, Την ώρα που γινόταν συζήτηση για την δημιουργία μαρίνας σκαφών στην Θεσσαλονίκη, ένας από τους παρευρισκομένους ρώτησε τον Μπουτάρη: “Το Χαριλάου τι να το κάνουμε”, με τον δήμαρχο να απαντάει “Τι να το κάνουμε το Χαριλάου;  Σούπερ Μάρκετ!”.

Στη συνέχεια έκανε λόγο επίσης για μίση ομάδα που έχει μείνει πλέον στην κατηγορία, τονίζοντας πως ο Ηρακλής δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για το ποδόσφαιρο γιατί είναι ανύπαρκτος, σημασία έχει όμως ότι μίλησε πάλι υποτιμητικά για τον ΑΡΗ, ξεχνώντας την μεγάλη ιστορία μίας ομάδας την οποία έχει υπηρετήσει. Ασχετα αν το έκανε στο μπάσκετ και όχι στο ποδόσφαιρο. Η ουσία είναι πως τα λεγόμενα του, ήταν απλά… εκτός τόπου και χρόνου και τέτοιες…πλάκες δεν συνάδουν ούτε με την προσφορά του παλαιότερα, αλλά και με τον σεβασμό που πρέπει να τρέφει ο Δημαρχος της πόλης όχι μόνο στον ΑΡΗ, αλλά σε όλα τα σωματεία της! 

Προτεινόμενα Άρθρα