Στο μυαλό του Καλαιτζίδη

από AllAboutARIS

Οι παραινέσεις από το στενό του περιβάλλον να αναλάβει άμεσα προπονητής, ο προβληματισμός του για τον Ντομπρασίνοβιτς τον οποίο εκτιμάει απεριόριστα και οι οριστικές του αποφάσεις που θα παρθούν μετά από συνάντηση μαζί του.

Εν όψει σημαντικών και κρίσιμων αποφάσεων για την επόμενη μέρα στον ΑΡΗ βρίσκεται η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και εν προκειμένω ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που έχει το γενικό πρόσταγμα και την ευθύνη ειδικά όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΡΗ βρίσκεται από χθες το απόγευμα σε συνεχείς επαφές τόσο με τον αδερφό του στην Αμερική όσο και με τους κοντινούς του συνεργάτες προκειμένου από τη μια να εκτιμηθεί η κατάσταση και από την άλλη να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. 

Απο την εξίσωση δεν μπορεί φυσικά να λείπει και ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς για τον οποίο ακούγονται παράπονα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση την ώρα του αγώνα αλλά και γενικά αν μπορεί αυτή τη στιγμή λόγω εμπειρίας να αντέξει το βαρύ φορτίο. Όσοι ζουν τον 38χρονο σέρβο από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στον ΑΡΗ, αναγνωρίζουν ότι εσχάτως είναι πολύ αγχωμένος, προβληματισμένος και βλέπει τις ευθύνες να τον λυγίζουν. Το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που δεν κρύβει στις συζητήσεις με τους συνεργάτες του ότι είναι και αυτός προβληματισμένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι σκοπεύει να απομακρύνει τον 38χρονο τεχνικό από τον πάγκο. Αυτό ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να συμβεί εκτός αν το ζητήσει ο ίδιος. 

Αυτό που προβληματίζει πολύ τον Καλαιτζίδη είναι αν θα ήταν σώφρων αυτή τη στιγμή να ξαναβάλει φόρμα και να κοουτσάρει την ομαδα στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Πολλοί από τους συνεργάτες του του λένε ότι πρέπει να βγει μπροστά και να αναλάβει την ευθύνη, αναλαμβάνοντας άμεσα προπονητής με τον Ντομπρασίνοβιτς βοηθό. Δεν είναι ενδεχόμενο που το αποκλείει αλλά δεν το έχει αποφασίσει κιόλας αφού στο μυαλό του είχε ωριμάσει η ιδέα να μείνει μέχρι το καλοκαίρι αποκλειστικά στα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή. 

Τις οριστικές του αποφάσεις ο τεχνικός διευθυντής του ΑΡΗ θα της πάρει τις επόμενες ώρες και αφού πρώτα συναντηθεί με τον Ντομπρασίνοβιτς για να ακούσει και την δική του άποψη. Τέλος ο Καλαιτζίδης σκοπεύει άμεσα να μιλήσει και στους ποδοσφαιριστές που φέρουν εξίσου μεγάλη ευθύνη για την κακή χθεσινή εμφάνιση και το πιθανότερο είναι να το κάνει στην προπόνηση που ξεκινάει σε λίγη ώρα.  

Προτεινόμενα Άρθρα