Αλλάξτε το!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Η ήττα του ΑΡΗ από την Δόξα Δράμας και οι ενδεχόμενες συνέπειες της, είναι φυσικό να φέρνουν γκρίνια και αρκετό προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, η οποία υποχώρησε στην 3η θέση και απομακρύνθηκε τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.

Η ήττα αυτή ήρθε για να επιβεβαιώσει το… κακό φεγγάρι στο οποίο βρίσκονται οι “κίτρινοι”. Μία περίοδος μέτριων εμφανίσεων με… αποκορύφωμα το χτεσινό αποτέλεσμα στην Δράμα, το οποίο κάνει τον ΑΡΗ να εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, πέρα από την δική του συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Πλέον ο ΑΡΗΣ καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα, αφού χρόνος δεν υπάρχει, κάτι που γνωρίζουν όλοι μέσα στην ομάδα. Το “10 στα 10” αποτελεί πλέον αυτοσκοπό για τους “κίτρινους” καθώς τα περιθώρια στένεψαν υπερβολικά και το απόλυτο πρέπει να έρθει, ανεξάρτητα απ` το τι θα κάνουν Πανσερραϊκός και Καβάλα. Δύο ομάδες τις οποίες ο ΑΡΗΣ έχει στην έδρα του και αυτός είναι ο μοναδικός… άσσος που έχει στο μανίκι του. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μπορεί να αλλάξει, είναι στο χέρι όμως των παικτών και του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς προκειμένουν από την θεωρία να περάσει στην πράξη. Θα φανεί, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΑΡΗ Ακροποτάμου. 

Προτεινόμενα Άρθρα