Μαύρα χάλια

από AllAboutARIS

Με το κιάλι ψάχνεις να βρεις κάποιον ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ που να ήταν έστω υποφερτός.

ΦΥΣΕΚΗΣ
Σε 2-3 περιπτώσεις που χρειάστηκε, κυρίως απέναντι στον Μουδούρογλου αντέδρασε σωστά. Στο σουτ του Κυριακίδη όμως έμεινε άγαλμα. Δεν φταίει φυσικά αυτός για την ήττα.

ΛΙΟΛΙΟΣ
Για ένα ημίχρονο έπαιξε αριστερό μπακ και για ένα στόπερ. Ήταν σε πολύ μέτρια μέρα. Δεν βοήθησε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο ως μπακ. Στο δεύτερο περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Ο μόνος που τουλάχιστον έβγαλε πάθος και τον έβλεπες να πηγαίνει με δύναμη και τσαμπουκά στον αντίπαλο, μπαίνοντας στο κλίμα της αναμέτρησης. Ήταν όμως απελπιστικά μόνος του. 

ΣΑΜΑΡΑΣ
Έπαιζε με πρόβλημα στους προσαγωγούς και όπως φάνηκε μάλλον δεν έπρεπε να ξεκινήσει στην ενδεκάδα αφού αναγκάστηκε να βγει στο ημίχρονο.

ΓΚΟΛΙΑΣ
Ξεκίνησε καλά, μόνο στο αμυντικό κομμάτι παίζοντας με δύναμη τον Μουδούρογλου αλλά το πρόβλημα ήταν μεγάλο όταν αποφάσιζε να προωθήσει το παιχνίδι αφού το σύνολο των μεταβιβάσεών του ήταν λανθασμένο. Επιδόθηκε σε πολλές… γιόμες στην επανάληψη.

ΣΑΝΙΑ
Δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα όσα ακούστηκαν για την αξία του σε σημείο να αναρωτιέσαι αν πρέπει να είναι στην ενδεκάδα. Ράθυμκος ως επί το πλείστον, με πολλά λάθη για την νευραλγική θέση στην οποία αγωνίζεται και προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Δεν κατάφερε ποτέ να πάρει την πρώτη μπάλα από την άμυνα και να φτιάξει παιχνίδι.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
Περιμέναμε αυτή την εβδομάδα που πήρε μέρος σε όλες τις προπονήσεις ν να είναι καλύτερος. Αντ΄ αυτού ήταν χειρότερος με πολλά λάθη και φανερή αδυναμία να… γεμίσει με την παρουσία του την μεσαία γραμμή.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επιλέχθηκε αντί του Νάκα για την ενδεκάδα αλλά με εξαίρεση δυο σουτ που επιχείρησε η παρουσία του ήταν μέτρια και κάτω από το αναμενόμενο.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ
Σε σχέση με τον Σανιά ήταν ασφαλώς καλύτερος αφού πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και ήταν αυτός που έχασε και την μεγαλύτερη ευκαιρία του ΑΡΗ στο παιχνίδι. Δεν είχε όμως καθόλου στηρίγματα.

ΠΟΙ
Κακό παιχνίδι μετά από καιρό από τον αργεντινό που έχασε μια απίστευτη ευκαιρία στο 44΄.  Μπορεί να ήταν κακός αλλά ίσως δεν έπρεπε να αντικατασταθεί αυτός όταν ο ΑΡΗΣ κυνηγούσε το σκορ και ο 34χρονος μπορεί ακόμη και στην κακή του μέρα να τελειώσει μια φάση.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ

Από τα ψηλά στα χαμηλά. Μετά την σημαντική του συνεισφορά στην νίκη επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων σήμερα έμεινε στα ρηχά και μακριά από την περιοχή και τις φάσεις. Δεν γίνεται ο βασικός σου φορ να έχει μια κεφαλιά όλη κι όλη προς την αντίπαλη εστία.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΛΙΟΝΗΣ
Μπήκε για να παίξει αριστερό μπακ στην επανάληψη και η παρουσία του ήταν διεκπεραιωτική.

ΝΑΚΑΣ
Μπήκε στο 55΄ αλλά αν εξαιρέσεις ένα άστοχο σουτ, τίποτα το αξιομνημόνευτο και δεν προσέφερε κάτι παραπάνω από τον Παπαδόπουλο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Μπήκε στο τέλος αντί του Πόι για να εκμεταλλευτεί έστω μια σέντρα αλλά ούτε αυτό δεν έγινε. Απαρατήρητος.

Προτεινόμενα Άρθρα