«Κέρασε»… καθυστερημένα ο Τόμας

από AllAboutARIS

Ο Τόρεϊ Τόμας ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη του ΑΡΗ επί της Κηφισιάς και οι 7 ασίστ αποτελούν ρεκόρ για παίκτη των «κιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα.

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος πρέπει να αισθάνεται ο Δημήτρης Πρίφτης αφού είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να σημειώνει μία σημαντική νίκη επί της ΑΕΝΚ Δημουλάς που την εδραιώνει στην 4αδα του πρωταθλήματος της Basketleague ΣΚΡΑΤΣ.

Τα κέρδη από τον αγώνα στην Κηφισιά δεν περιορίζονται όμως μόνο στους δύο βαθμούς της νίκης. Ο Τόρεϊ Τόμας που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα, έδειξε με τη σημερινή του εμφάνιση ότι επανέρχεται σε  υψηλά επίπεδα απόδοσης. Μάλιστα οι 7 ασίστ που μοίρασε στους συμπαίκτες του αποτελούν ρεκόρ ατομικής επίδοσης για τη φετινή χρονιά.

Με την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος να μπαίνει στην τελική της ευθεία, ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δείχνει ικανός να διατηρήσει τα κεκτημένα (4η θέση) και να διεκδικήσει ακόμα καλύτερο πλασάρισμα καθώς απέχει μόλις έναν πόντο από την 3η θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα