"Θέλουμε το βήμα παραπάνω"

από AllAboutARIS

Ο παίκτης του ΑΡΗ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Κηφισιά, τον εαυτό του αλλά και τον στόχο να γίνει ένα βήμα παραπάνω φέτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους στόχους της ομάδας:

«Δεν είχαμε βάλει στόχους και βλέπαμε παιχνίδι με παιχνίδι πως θα πηγαίναμε. Έχουμε κάνει καλή πορεία όμως έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και παιχνίδια όπως αυτό με την Κηφισιά είναι απαραίτητα για να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Για το δέσιμο της ομάδας:«Είμαστε μια δεμένη ομάδα, δεν έχουμε καμιά αλλαγή ξένου και χτιστήκαμε με μικρό μπάτζετ. Η πορεία μας δικαιώνει. Έπαιξε σημαντικό ρόλο το ότι δεν έγιναν αλλαγές, ήθελε αρκετό χρόνο να περάσει η φιλοσοφία του προπονητή σε όλους τους παίκτες και παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την πορεία του: «Εγώ έπαιζα 5αρι τόσο καιρό αλλά φέτος παίζω και 4αρι. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου και προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ. Η νέα μου θέση είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα και προσπαθώ να προσαρμοστώ. Όπου με χρειάζεται η ομάδα, εκεί θα παίζω».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με την Κηφισιά: «Θα κριθεί στην δύναμη και στο διάβασμα. Πρέπει να τρέξουμε και μέσα από την άμυνα να κάνουμε αιφνιδιασμούς».

Για το αν μπορεί να πετύχει ο Βεζένκοφ στο NBA: «Αυτό το παιδί έχει κάτι ξεχωριστό και ξεχωρίζει από τους καλούς παίκτες. Πιστεύω θα πετύχει όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και για το μυαλό του. Τον εμπιστεύομαι 100% για το ταλέντο του αλλά και για τον τρόπο σκέψης που έχει».

Για την επίσκεψη τους στο νοσοκομείο:

«Ήταν περίεργη εμπειρία γιατί είδαμε παιδιά μικρής ηλικίας στα νοσοκομεία αλλά ήταν κάτι σημαντικό γιατί είδαμε την χαρά των παιδιών στο πρόσωπο τους όταν μας είδαν. Μακάρι αυτά τα παιδιά να ήταν καλά βέβαια και να μην χρειαζόταν να τα επισκεφτούμε».

Προτεινόμενα Άρθρα