Διπλό χτύπημα;

από AllAboutARIS

Επιμένει γερμανικά η Ιντερ Μιλάνου, καθώς ο Μαντσίνι, μετά τους Ποντόλσκι και Σακίρι, που απέκτησε δανεικούς τον Γενάρη, «φλερτάρει» με δύο αστέρια της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης «Corriere dello Sport», οι νερατζούρι», φέρεται να έχουν κάνει ήδη επίσημη πρόταση στους «κιτρινόμαυρους» της Βεστφαλίας  και γι΄αυτό  πήγαν και είδαν την συνάντηση της, με την Γιουβέντους στο Τορίνο. Οι δύο άσσοι που έχει στο στόχαστρό της η Ιντερ είναι ο Γκαμπονέζος μεσοεπιθετικός Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αλλά και ο Τούρκος μέσος Νούρι Σαχίν.
Παρά το γεγονός , ότι για τον Γιούργκεν Κλοπ, οι δύο παίκτες αποτελούν αναπόσπαστα κομάτια στο παζλ της ομάδας, με τον Ομπαμεγιάνγκ να αποτελεί στα τελευταία παιχνίδια τον βασικό επιθετικό του μοχλό, αλλά δεν θα πεί όχι. Ειδικά τώρα που έκλεισε και θα παραμείνει για άλλη μια τετραετία στις τάξεις της  Μπορούσια ο Μάρκο Ρόϊς.

Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2018, αλλά κι ο ίδιος δεν θα πει όχι, για την όποια μετακίνηση του, όπως διατείνεται ο μάνατζέρ του, ενώ για τον Σαχίν, θα εξαρτηθεί από το γεγονός,  αν θα θελήσει να επεκτείνει την συνεργασία του ή όχι και μετά το 2016. Όλα παίζουν μέχρι το καλοκαίρι. Ως τότε όμως η Μπορούσια, θα έχει κλείσει και τους εντός Γερμανίας στόχους της. Ενας εξ αυτών είναι και ο 22χρονος αμυντικός της Κολωνίας Κέβιν Βίμερ, ο οποίος κοστίζει περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ, αφού τον έχει στο στόχαστρό της και η Τότεναμ. Ο Βίμερ, θέλει ένα συμβόλαιο πάνω από το 1 εκατομμύριο ετησίως κι αν του το προσφέρουν οι Βεστφαλοί , δεν θα πεί όχι.

Προτεινόμενα Άρθρα