"Ανάμεικτα συναισθήματα… "

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Πρέπει να δείξει ότι είναι το φαβορί και εντός γηπέδου"

Την Κυριακή ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει την Δόξα Δράμας και θα βρει απέναντι του, ακόμη ένα… παιδί του. Ο λόγος για τον Τάσο Καράδαη, ο οποίος μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι ανήκε στους “κίτρινους”, πλέον όμως υπερασπίζεται την εστία των “μαυραετών”, από τους οποίους αποκτήθηκε τον Ιανουάριο

Ο 21χρονος τερματοφύλακας θα βρεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την ομάδα στην οποία γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά και μιλώντας στο AllAboutARIS έκανε λόγο για ανάμεικτα συναισθήματα, θέλοντας ωστόσο πρώτα απ` όλα την νίκη της Δόξας. 

Σίγουρα περιμένετε με ανυπομονησία το ματς της Κυριακής

“Οντως… Αυτά τα ματς είναι που περιμένουμε πως και πως για να δείξουμε τι αξίζουμε, μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία που έχει περάσει η Δόξα και τα βήματα προόδου τα οποία έχει κάνει”.

Το παιχνίδι πάντως είναι ιδιαίτερο και για σένα…

“Σίγουρα είναι ιδιαίτερο για μένα και τα συναισθήματα μου θα είναι ανάμεικτα. Από την άλλη όμως θέλω να κερδίσει η ομάδα μου και μέσα από την εμφάνιση μου, να δείξω ότι άξιζα μία δεύτερη ευκαιρία στον ΑΡΗ”.

Ο ΑΡΗΣ είναι το φαβορί για την άνοδο;

“Ναι, είναι αλλά πιστεύω πιο πολύ με το όνομα, βάσει των όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής.Ολοι δίνουν το κάτι παραπάνω όταν παίζουν μαζί του και θέλουν να κερδίσουν, κάτι που δυσκολεύει αρκετά το έργο του. Δεν φτάνει να λέει πως είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο”.

Πιστεύεις θα ανέβει;

“Ο κόσμος του το θέλει, όπως και όλοι μας, ακόμα και οι αντίπαλοι. Δεν θέλουμε να βλέπουμε έτσι τον ΑΡΗ. Δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Κάτι που ισχύει και για ομάδες όπως η Δόξα, η Καβάλα και ο Πανσερραϊκός”.

Ο δικός σας στόχος την Κυριακή;

“Θέλουμε μόνο τη νίκη, ούτε καν την ισοπαλία. Μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας”.

Το μυστικό της αντεπίθεσης για την Δόξα στο πρωτάθλημα;

“Το πιστεύω της ομάδας και ο κόσμος που είναι δίπλα μας. Μόνο με τα συνθήματα και η στήριξη, οικονομικά και ομαδικά, δεν γίνεται να μην παίξεις…”.

Σίγουρα πάντως σημαντικό ρόλο στην ανάκαμψη της ομάδας έχει παίξει και ο Ανδρέας Παντζιαράς.

“Εννοείται αυτό. Μας στηρίζει συνεχώς, δίνει το 100% και κάθε μέρα είναι διαφορετική μαζί του”.

Προτεινόμενα Άρθρα