Οι κάρτες και ο πάγκος

από AllAboutARIS

Όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία συσσωρεύονται τα προβλήματα από τις κάρτες που δέχονται οι παίκτες του ΑΡΗ. Σε εγρήγορση οι "παγκίτες" που θα κληθούν κάποια στιγμή να καλύψουν τυχόν κενά.

Πριν καλά-καλά αρχίσει η προετοιμασία για την δύσκολη έξοδο στη Δράμα, ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς μετράει ήδη δυο σημαντικές απουσίες. Μια του τραυματία Φερνάντες και μια του Σουνά που δέχθηκε την 7η κίτρινη κάρτα και θα απουσιάσει από τα δυο επόμενα παιχνίδια. Βέβαια εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν περισσότερες μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου αλλά το ζήτημα της διαχείρισης είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τον 38χρονο τεχνικό αφού τις τρεις κάρτες έφθασε και ο Καπνίδης με τον Μάριο Παπαδόπουλο ενώ και ο Φερνάντες με το που θα επιστρέψει οφείλει να είναι πολύ προσεκτικός αφοπυ έχει πέντε κίτρινες.

Οι επικείμενες απουσίες λόγω τιμωριών θα… δοκιμάσουν το βάθος του πάγκου καθώς παίτκες όπως ο Νάκας θα κληθούν να πάρουν φανέλα βασικού ενώ σε ετοιμότητα θα πρέπει να είναι οι Γκίνο, Παπαδόπουλος Σταυρόπουλος και Χιντασέλι.

Προτεινόμενα Άρθρα