"Πιο έτοιμος μέρα με τη μέρα"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Ηρθα για να παίξω και να βοηθήσω στον στόχο της ανόδου"

Ο Στέλιος Νάκας ήταν από τους παίκτες που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, στο διάστημα όμως που αγωνίστηκε βοήθησε την ομάδα και… σέρβιρε στον Καπνίδη για το 2-0 των “κίτρινων”.

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο 21χρονος εξτρέμ αναφέρθηκε στην επικράτηση της ομάδας, αλλά και στην παρουσία του ίδιου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

“Ολοι οι αντίπαλοι, ειδικά στο Κλεάνθης Βικελίδης, κλείνονται πίσω και προσπαθούν να παίξουν με αντεπιθέσεις. Με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων πήραμε αυτό που θέλαμε, τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι είναι και το ζητούμενο”, είπε  αρχικά για το προχτεσινό παιχνίδι, αναλύοντας εν συνεχεία το τι έγινε.

“Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και νικήσαμε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποιο προβλήματα, κυρίως από δικά μας λάθη και ο αντίπαλος απείλησε. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τον κόουτς, ο οποίος μας είπε να αλλάξουμε τακτικά το επιθετικό κομμάτι της ομάδας για να μπορέσουμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Και αυτό κάναμε. Ημασταν καλύτεροι, παίξαμε από τα πλάγια και καταφέραμε να σκοράρουμε σχετικά νωρίς. Στη συνέχεια ήρθε και το δεύτερο γκολ, το οποίο μας αφαίρεσε το άγχος και την πίεση. Από εκεί και πέρα ήμασταν πιο άνετοι, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και το τρίτο γκολ καθάρισε τη νίκη μας. Αυτό νομίζω έπρεπε να είναι το αποτέλεσμα”.

Αναφερόμενος στον ίδιο, δήλωσε πως αισθάνεται πιο έτοιμος μέρα με τη μέρα, τονίζοντας πως ήρθε στον ΑΡΗ για να παίξει ποδόσφαιρο και να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου της ανόδου. “Είμαι επιθετικογενής παίκτης, μου αρέσει να παίζω στα άκρα και πίσω από τον επιθετικό. Θέλω να οργανώνω το παιχνίδι και να σερβίρω γκολ στους συμπαίκτες μου. Αυτό μου ζητάει και ο προπονητής. Ακόμη δεν έχω πάρει τον χρόνο που θέλω, λόγω και κάποιου προβλήματος που αντιμετώπισα το προηγούμενο διάστημα. Μέρα με τη μέρα, όμως, νιώθω πιο έτοιμος να χτυπήσω την πόρτα της ενδεκάδας. Αλλωστε, για αυτό ήρθα στον ΑΡΗ, για να παίξω ποδόσφαιρο και να βοηθήσω στην επίτευξη του στόχου της ανόδου”.

Προτεινόμενα Άρθρα