Η επίθεση… κλείδωσε

από AllAboutARIS

Πόι-Καπνίδης συνθέτουν καλό δίδυμο και το απέδειξαν κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Τις τελευταίες μέρες και κυρίως από τον αγώνα κόντρα στο Αγιονέρι, έγινε αρκετός λόγος για τις δοκιμές του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στην επίθεση και την απόφαση να του αφήσει εκτός ενδεκάδας στον Αντώνη Καπνίδη. Επιλογή που όπως φάνηκε χτες, ήταν λάθος.

Ο τεχνικός του ΑΡΗ το παραδέχτηκε εμμέσως χτες και είναι προς τιμήν του. “Καπνίδης και Πόι έπαιζαν καιρό μαζί και αυτό σήμερα μας έδωσε και το αποτέλεσμα. Τώρα ποιος είναι ο καλύτερος για την επίθεση, θα το αποφασίσω, Πόι και Καπνίδης όμως έχουν προβάδισμα”, είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας πλέον την πρόθεση του να μην κάνει άλλες αλλαγές στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Σε αντίθεση με τον Ν` Λουντούλου κόντρα στο Αγιονέρι, ο Κωνσταντινίδης ως “καθαρός” φορ ήταν καλύτερος χτες με τους Αμπελόκηπους. Εδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και ότι ανάλογα με τις συνθήκες μπορεί να προσφέρει, όχι όμως χτες, όπως φάνηκε από την εξέλιξη του αγώνα. Για αυτό και ο Ντομπρασίνοβιτς έριξε στο παιχνίδι τον Καπνίδη. Δικαιώθηκε για αυτή την επιλογή όπως φυσικά και ο ίδιος ο παίκτης, με το ένα γκολ και την μία ασίστ που είχε. 

Μαζί με τον Πόι έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια μαζί και συνθέτουν ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο για τα δεδομένα της Γ` Εθνικής, έχοντας χημεία μεταξύ τους, όπως φάνηκε και στο τρίτο γκολ του ΑΡΗ. Ενα δίδυμο που μετά και την χτεσινή εμφάνιση, δύσκολα θα αλλάξει από εδώ και πέρα… 

Προτεινόμενα Άρθρα