Λύσεις υπάρχουν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σουνάς και Φερνάντεζ οι δεδομένες απουσίες για το επόμενο διάστημα

Ο ΑΡΗΣ πήρε χτες τη νίκη που ήθελε, αυτή όμως είχε και… κόστος για τους “κίτρινους” και μάλιστα διπλό. Κόστος που ακούει στα ονόματα των Βάσκο Φερνάντεζ και Δημήτρη Σουνά.

Ο τραυματισμός του πρώτου (θα μείνει εκτός για περίπου 2-3 εβδομάδες) και η τιμωρία του δεύτερου για τις επόμενες δύο αγωνιστικές, δημιουργούν αυτόματα δύο κενά στην ενδεκάδα της ομάδας. Ευτυχώς για τον Ντομπρασίνοβιτς, το δεδομένο βάθος που έχει πλέον τον ρόστερ, τον διευκολύνει αρκετά ώστε να τα καλύψει με καλές επιλογές.

Οσον αφορά τον Φερνάντεζ, η λογική λέει πως την θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Νίκος Γκόλιας. Εχει παίξει άλλωστε ουκ ολίγες φορές φέτος ως στόπερ και είναι η πρώτη επιλογή που έχει ο Μαυροβούνιος στον πάγκο του για το κέντρο της άμυνας. Αυτόν άλλωστε χρησιμοποίησε χτες όταν αποχώρησε ο Πορτογάλος, δίπλα στον Σαμαρά.

Οι επιλογές είναι περισσότερες όσον αφορά την απουσία του Σουνά από το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Ντομπρασίνοβιτς έχει να επιλέξει ανάμεσα στους Παπαδόπουλο, Νάκα και Σταυρόπουλο. Οι δύο πρώτοι λογικά έχουν και το προβάδισμα, τον ποιον θα επιλέξει όμως ο τεχνικός του ΑΡΗ θα φανεί μέσα στην εβδομάδα, όταν και θα αρχίσει τις δοκιμές για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας. 

Προτεινόμενα Άρθρα