Οι δύο όψεις του νομίσματος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Θέλει πολύ δουλειά ακόμα η ομάδα, όπως έδειξε στο χτεσινό πρώτο ημίχρονο

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο ΑΡΗΣ πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή τους τρεις βαθμούς που χρειάζεται στην προσπάθεια του να κερδίσει την “μάχη” της ανόδου. Αυτή είναι και η ουσία άλλωστε για την ομάδα, τα αποτελέσματα. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος, καθώς οι “κίτρινοι” ναι μεν έφτασαν στη νίκη, για ακόμη μία φορά όμως προβλημάτισαν αρκετά με την απόδοση τους, περισσότερο από κάθε άλλη με τον Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο τους.

Δεν είναι μυστικό ότι ο ΑΡΗΣ σε αρκετά παιχνίδια παίζει με την φωτιά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω στο σκορ, κάτι που παραδέχτηκε ο ίδιος ο Μαυροβούνιος τεχνικός. Πολλά λάθη, κυρίως στον χώρο του κέντρου, τα οποία έδωσαν στους Αμπελόκηπους το δικαίωμα να βγουν επικίνδυνα μπροστά και να χάσουν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Λάθη που ο χτεσινός αντίπαλος του ΑΡΗ συγχώρεσε, αλλά ο επόμενος μπορεί να μην το κάνει…

Από την άλλη, ο ΑΡΗΣ χτες πατούσε πιο εύκολα περιοχή και πίεζε αρκετά μεσοεπιθετικά, χωρίς ουσία όμως ειδικά στο πρώτο μέρος, αφού είτε από ατυχία είτε από έλλειψη καθαρού μυαλού, δεν έφτασε στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε την κούραση των αντιπάλων η οποία ήταν δεδομένο πως θα ερχόταν μετά τα τρεξίματα του πρώτου μέρους και με την είσοδο των Καπνίδη-Νάκα ο ΑΡΗΣ έγινε πιο ουσιαστικός μπροστά.

Ολα αυτά τα στοιχεία ο Ντομπρασίνοβιτς θα τα δει με τους παίκτες από αύριο. Και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως η ομάδα θέλει αρκετή δουλειά ακόμη αν θέλει να είναι πειστική μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί μέσα στις επόμενες μέρες και ειδικά πριν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι στην φορμαρισμένη Δόξα Δράμας.

Προτεινόμενα Άρθρα