Φύσηξε… ΒαρδΑΡΗΣ στον Εβρο!

από AllAboutARIS

Αυξήθηκαν οι ελπίδες της ομάδας για να αποφύγει την διαδικασία των πλέι άουτ

Κάτι από… ΑΡΗ άρχισε να θυμίζει η ομάδα βόλεϊ, η οποία για πρώτη φορά φέτος καταφέρνει να πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Μετά το 3-0 επί της ΜΕΝΤ, οι “κίτρινοι” πέρασαν… αέρας από την Ορεστιάδα, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με το ίδιο σκορ, για την 17η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ. Οι παίκτες του Μέλκα ήταν πολύ καλοί στο 1ο σετ το οποίο κατέκτησαν με 25-20, τα πράγματα όμως δυσκόλεψαν στη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, βρήκαν ρυθμό στο παιχνίδι τους, ο ΑΡΗΣ όμως στάθηκε όρθιος και μετά από μία δραματική εξέλιξη στο 2ο σετ, έκανε το 28-26 και παράλληλα το 2-0. Το 3ο και τελευταίο σετ ξεκίνησε πολύ καλά για τους “κίτρινους”, φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στο +6 (10-16). Η Ορεστιάδα τα έπαιξε όλα για όλα και κατάφερε να μπει ξανά στη διεκδίκηση του (24-24), πάλι όμως η ψυχραιμία των παικτών του Μέλκα στα κρίσιμα σημεία έκανε τη διαφορά, φεύγοντας έτσι με τους τρεις βαθμούς από τον Εβρο. 

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΑΡΗΣ μείωσε τη διαφορά από την 8η Ορεστιάδα στους πέντε βαθμούς και στις επόμενες πέντε αγωνιστικές μπορεί να ελπίζει βάσιμα για την αποφυγή των πλέι άουτ. Κάτι που βέβαια δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν.

Τα σετ: 20-25, 26-28, 24-26.

Προτεινόμενα Άρθρα