"Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο"

από AllAboutARIS

"Μικρό προβάδισμα ο ΑΡΗΣ για την άνοδο"

Για έναν ματς-γιορτή στο οποίο οι Αμπελόκηποι θα προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο έκανε λόγο ο Κώστας Πολυχρονίδης, μιλώντας στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”.

Ο προπονητής του Ηρακλή αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου και στην “μάχη” της ανόδου, δίνοντας μικρό προβάδισμα στον ΑΡΗ.

Αναλυτικά

Για την κατάσταση της ομάδα του: “Θέλω να πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι ένα ματς-γιορτή για εμάς, όπως είπα και χτες στα παιδιά”.

Για τον τελευταίο τους αγώνα με τον Καμπανιακό, ο οποίος έληξε 2-2: “Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι, Κρατάμε όμως την καλή εμφάνιση. Συνεχίζουμε και είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, όντας οκτώ παιχνίδια αήττητοι”.

Για το αν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα: “Εχουμε δύο μικροπροβλήματα. Ο Κραγιόπουλος έχει κάρτες και ο Παπαϊωάννου ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα. Κατά τα άλλα, συνεχίζουμε ήρεμα την προετοιμασία μας”.

Για το πως περιμένουν το ματς του Σαββάτου:Είναι για εμάς ένα ματς-γιορτή, αλλά και πρόκληση ταυτόχρονα. Θα πάμε να το χαρούμε, θα δώσουμε ό,τι έχουμε μέσα στο γήπεδο και θα δούμε το αποτέλεσμα στο τέλος. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας”.

Για την “μάχη” της κορυφής: “Ο ΑΡΗΣ έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω ιστορίας και κόσμου. Απλά θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια”.

Για τους στόχους του Ηρακλή Αμπελοκήπων: “Πέρυσι τερματίσαμε 4οι και φέτος θέλουμε να είμαστε πάλι ψηλά. Απλά φέτος το πρωτάθλημα έχει πιο δυνατές ομάδες. Αν μπορέσουμε να μπούμε σφήνα σε αυτές, για εμάς θα είναι μεγάλη επιτυχία”.

Προτεινόμενα Άρθρα