Κλήση σε απολογία για την Πάτρα

από AllAboutARIS

Σε απολογία κλήθηκε η ΚΑΕ ΆΡΗΣ, με το σχετικό έγγραφο να φτάσει σήμερα στα γραφεία, όχι για έναν εντός έδρας αγώνα αλλά για την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα.

Η κλήση σε απολογία αναφέρει για ένα υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε από την πλευρά των οπαδών του ΑΡΗ κατά του διαιτητή Αναστόπουλου, ενώ το δεύτερο συμβάν για το οποίο πρέπει να απολογηθεί η ΚΑΕ είναι… αρκετά περίεργο.
Συγκεκριμένα η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα απολογηθεί επειδή το γκλοπ ενός Αστυνομικού έπρεπε στο παρκέ του γηπέδου και προφανώς θεωρήθηκε ότι έπεσε από τους οπαδούς του ΑΡΗ. Βέβαια άτομα που βρέθηκαν στο κλειστό της Περιβόλας αναφέρουν ότι σε εκείνο το χρονικό σημείο δημιουργήθηκε ένταση όταν ορισμένοι Πατρινοί κινήθηκαν απειλητικά κατά των οπαδών του ΑΡΗ και έτσι προξενεί εντύπωση η συγκεκριμένη κλήση σε απολογία.
Μάλιστα το γκλοπ έπεσε στο παρκέ από την απέναντι πλευρά από αυτήν που βρίσκονταν οι οπαδοί του ΑΡΗ!!!

Ο ΑΡΗΣ θα ζητήσει αναβολή μιας και η απολογία έχει οριστεί για αύριο το πρωί, την στιγμή που σήμερα ήρθε το έγγραφο, οπότε δεν υπήρχε ο χρόνος για να μπορέσουν οι «κίτρινοι» να οργανώσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

Προτεινόμενα Άρθρα