"Πρέπει να το παλέψουμε"

από AllAboutARIS

"Στο χέρι όλων να γίνει μία νέα προσπάθεια στο τμήμα"

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιάννης Μέλκας για το μέλλον του ΑΡΗ και την παραμονή της ομάδας, μιλώντας στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”.

Ο προπονητής των “κίτρινων” αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΜΕΝΤ, στις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα, όπως και στον επερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με την Ορεστιάδα.

Για τα χρήματα που δόθηκαν στους παίκτες: “Πήραν κάποια λίγα χρήματα, αλλά μόνο η κίνηση που έκαναν αυτά τα παιδιά εκτός διοίκησης, ήταν συγκινητική. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, έχουμε και τέτοιες κινήσεις για να σωσεί η ομάδα, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα”.

Για το αν θα επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου: “Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, έχοντας στο μυαλό μας πως αν επιτευχθεί ο στόχος, να δούμε αλλιώς τη συνέχεια και να ξεκινήσει ο ΑΡΗΣ με καλύτερες συνθήκες. Να υπάρξει μία καλύτερη οργάνωση. Αυτό δεν έγινε τα τελευταία χρόνια και από εκεί πρέπει να ξεκινήσει η νέα προσπάθεια”.

Για την νομική επιτυχία του Χρήστου Γρόλλιου με την υπόθεση Ρουμελιώτη: “Είναι όντως μία παράλληλη νίκη με αυτή της ομάδας, ίσως και μεγαλύτερη. Τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν δεν πρέπει να επαναληφθούν”.

Για τις δύσκολες συνθήκες γενικότερα στο ελληνικό βόλεϊ: “Τα έσοδα είναι λίγα και οι εποχές δύσκολες, πρέπει όμως να το παλέψουμε”.

Για την επιστροφή του στην ομάδα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες:Εχω ζήσει στον ΑΡΗ και στα μεγαλεία του και στην Α2. Σίγουρα πονάω τώρα που γύρισα για τρίτη φορά και βλέπω ότι το όνομα της ομάδας έχει πέσει. Είναι στο χέρι όλων να γίνει μία νέα προσπάθεια και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πρέπε騔.

Για την πορεία του ως προπονητής:Η δουλειά του προπονητή είναι πάρα πολύ δύσκολη και συμπίπτει και με συγκυρίες. Δεν έχει τύχει να κάνω την υπέρβαση, αλλά μ` αρέσει η δουλειά μου και προσπαθώ με τις συνθήκες που δουλεύω, να κάνω το καλύτερο”.

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την Ορεστιάδα, εκτός έδρας: “Πάμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που έχει έμπειρους παίκτες. Η έδρα του μαζεύει κόσμο. Θα τα βάλουμε κάτω, θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Προτεινόμενα Άρθρα