Άλλος διαιτητής δυο εβδομάδες μετά

από AllAboutARIS

Μήνυμα που οφείλει να αποκωδικοποιήσει η διοίκηση ήταν η χθεσινή διαιτησία του ρέφερι από τα Γρεβενά.

Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ. Ο διαιτητής Τσέτσιλας από τα Γρεβενά κατάφερε να εκνευρίσει τους πάντες χθες στο Κιλκίς και να κλέψει τη Δόξα από τους ποδοσφαιριστές. Ο ρέφερι που πριν από δυο αγωνιστικές είχε σφυρίξει στο επίσης εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΡΗ στην Καστοριά και δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή (ενα κανονικο γκολ ειχε ακυρωθεί με υπόδειξη του επόπτη), χθες ήταν άλλος άνθρωπος σε σημείο που πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους του ΑΡΗ.

Πως είναι δυνατό μια ομάδα που έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλο το 90λεπτο, έχει 90-10 κατοχή μπάλας, είναι συνεχώς στην επίθεση, δέχεται τέσσερις κίτρινες κάρτες έναντι μιας του Αγιονερίου που ήταν συνεχώς σε φάση άμυνας. Πως ήταν δυνατόν κάθε προσωπική μονομαχία να δίνεται φάουλ υπέρ των γηπεδούχων ή το παιχνίδι να συνεχίζεται; Το χειρότερο; Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό να απειλεί μόλις σκόραρε ο ΑΡΗΣ, ότι θα διακόψει το παιχνίδι επειδή 3-4 οπαδοί ήταν στο ταρτάν.

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος οφείλει να προβληματιστεί από την συμπεριφορά του συγκεκριμένου ρέφερι και την… μετάλλαξή του δυο εβδομάδες αργότερα.

Και κάτι ακόμη. Να θεωρήσουμε σύμπτωση ότι τόσο ο παρατηρητής αγώνα όσο και ο παρατηρητής διαιτησίας ήταν αμφότεροι από τις Σέρρες;

Προτεινόμενα Άρθρα