Δεν τα κατάφερε ούτε ο Θανάσης Αντετοκούμπο (vid)

από AllAboutARIS

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μας έκανε (πάλι) περήφανους! Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ χάρηκε με την ψυχή του τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό Καρφωμάτων της D-League, πρόσφερε άφθονο θέαμα και τελικά κατέκτησε την δεύτερη θέση πίσω από τον τρομερό Jarvis Threatt.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μας έκανε (πάλι) περήφανους! Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ χάρηκε με την ψυχή του τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό Καρφωμάτων της D-League, πρόσφερε άφθονο θέαμα και τελικά κατέκτησε την δεύτερη θέση πίσω από τον τρομερό Jarvis Threatt, ο οποίος σε μερικά καρφώματά του θύμισε λίγο… Zach LaVine!

Ο Θανάσης ξεκίνησε εντυπωσιακά τον διαγωνισμό, κάνοντας ένα τρομερό κάρφωμα, όταν πέρασε κάτω από το καλάθι δοκιμάζοντας στροφή 360 μοιρών, καρφώνοντας ανάποδα, παίρνοντας πέντε 10αρια από τους Κριτές! Στο δεύτερο κάρφωμά του στον πρώτο γύρο ακολούθησε τον ασφαλή δρόμο, καρφώνοντας έπειτα από πάσα του αδελφού του, Γιάννη Αντετοκούμπο, παίρνοντας 40 βαθμούς, με αποτέλεσμα να προκριθεί στον Τελικό παρέα με τον Jarvis Threatt, που από την πλευρά του πήρε δύο 50αρια στον πρώτο γύρο.

Στον Τελικό, ο Θανάσης χρειάστηκε την βοήθεια του Γιάννη και στα δύο καρφώματά του, αλλά στάθηκε άτυχος στο πρώτο κάρφωμά του, όταν υποδέχτηκε την πάσα του αδελφού του, σκοπεύοντας να καρφώσει βάζοντας όλο το χέρι του στην στεφάνη, αλλά δεν τα κατάφερε, καρφώνοντας με τον καρπό, με αποτέλεσμα να πάρει 34 πόντους, με τον Threatt να παίρνει 45 πόντους στο δικό του πρώτο κάρφωμα.

Το δεύτερο κάρφωμα του Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ ήταν σαφώς πιο εντυπωσιακό, αφού ξεκίνησε από την πλάγια γραμμή παρέα με τον Γιάννη, με τον αδελφό του να πετάει τη μπάλα στο πλαϊνό μέρος του ταμπλό και τον Θανάση να την υποδέχεται και να καρφώνει ανάποδα στο καλάθι, παίρνοντας 45 πόντους. O Threatt, ωστόσο, άφησε το καλύτερο για το τέλος. Τί έκανε; Πέταξε τη μπάλα ψηλά, την άφησε να σκάσει στο παρκέ, πήρε φόρα, πήδηξε, άρπαξε τη μπάλα, την πέρασε κάτω από τα πόδια του και κάρφωσε, παίρνοντας ακόμα ένα 50αρι, κατακτώντας την πρώτη θέση!

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα