Αμυντικός τη λύση

από AllAboutARIS

Καλογέρης και Πόι οι καλύτεροι παίκτες του ΑΡΗ. Λυτρωτής ο Φερνάντες.

ΦΥΣΕΚΗΣ
Περισσότερο τον… ενόχλησε ο ήλιος στο Κιλκίς παρά οι παίκτες του Αγιονερίου που δεν τον απείλησαν καθόλου. Πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα.

ΛΙΟΛΙΟΣ: Δίχως εξάρσεις και χωρίς να ανέβει πολλές φορές την αριστερή πλευρά. Πήγε στα σίγουρα, δίχως να εκτεθεί στην άμυνα αλλά και χωρίς να προσφέρει μια ακόμη επιλογή στην ανάπτυξη από την πλευρά του.

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ
Επέστρεψε στην ενδεκάδα και συνδύασε την επιστροφή του με το πρώτο του φετινό γκολ που χάρισε μάλιστα και ένα τρίποντο. Αμυντικά δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά πράγματα.

ΣΑΜΑΡΑΣ
Δίχως δουλειά και ο έτερος στόπερ αφού οι γηπεδούχοι ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά. Μοναδικό μείον του 1-2 αβίαστες κακές μεταβιβάσεις.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Θετικό ντεμπούτο για τον δεξιό μπακ του ΑΡΗ που βλέποντας ότι δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποιο κίνδυνο στην πλευρά του, έπαιζε μονίμως από τη μέση και μπροστά. Με δεδομένο ότι είχε να παίξει δυο μήνες, έδειξε ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βοηθήσει περισσότερο.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ:
Δεν τον επηρέασε καθόλου το γεγονός ότι αγωνίστηκε με μόλις μια προπόνηση στα πόδια του. Ετρεξε πολύ, κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες στη μεσαία γραμμή και ήταν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του. Παίκτης εργάτης για τον προπονητή. 

ΣΑΝΙΑ
Ήταν, και δικαιολογημένα, το κεντρικό πρόσωπο. Ξεκίνησε μουδιασμένα, αλλά συν των χρόνω ανέβηκε και έβγαλε μερικά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Πολύ δυνατός στον αέρα, με καλό διασκελισμό, σωστή προώθηση του παιχνιδιού και 2-3 σουτ όποτε βρέθηκε εντός και εκτός περιοχής. Χρειάζεται χρόνο αφού είχε να παίξει 14 μήνες επίσημο παιχνίδι.

ΣΟΥΝΑΣ
Για να… χωρέσουν στην ενδεκάδα Καλογέρης και Σανιά, ο Ντομπρασίνοβιτς τον έβαλε στην αριστερή πλευρά με εντολή να συγκλίνει προς τα μέσα. Δεν του πήγε το ματς, παρότι έβγαλε διάθεση, επιβεβαιώνοντας ότι δυσκολεύεται όταν αγωνίζεται στις πλευρές. Εξ’  ού και ότι αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Ντομπρασίνοβιτς.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Σχετικά καλός στο πρώτο ημίχρονο όπου μαζί με Γεωργιάδη και Πόι συνέθεσαν ένα επικίνδυνο τρίγωνο. Δοκίμασε όπως κάνει πάντα 1-2 σουτ αλλά κανένα δεν βρήκε εστία. 

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ
Πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε καθόλου ως φορ. Κάτι πήγε να κάνει στην επανάληψη αλλά οι απαιτήσεις από αυτόν είναι απείρως μεγαλύτερες από αυτές που έβγαλε στο χόρτο. Τουλάχιστον ήταν λίγο πιο συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

ΠΟΙ
Αν και κατάφερε να τον εκνευρίσει ο διαιτητής αφού δεν του έδωσε ούτε τα μισά φάουλ από αυτά που του έκαναν οι αντίπαλοί του, ήταν ο επιθετικός που αισθάνθηκε περισσότερο η άμυνα του Αγιονερίου. Εφτασε 2-3 φορές κοντά στο γκολ, είχε δοκάρι και από ατυχία δεν σκόραρε. 

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΑΚΑΣ

Στο δεύτερο παιχνίδι που πέρασε ως αλλαγή, πάνω-κάτω στο ίδιο χρονικό σημείο έδειξε ότι έχει δυνατότητες και καλά χτυπήματα με τα πόδια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Μπήκε στο τελευταίο τέταρτο για να δώσει όγκο στην επίθεση και σχεδόν αμέσως ο ΑΡΗΣ σκόραρε.

Προτεινόμενα Άρθρα