«Δουλειά μας είναι να κερδίζουμε»

από AllAboutARIS

Όλα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αγιονερίου, το αποτέλεσμα, αλλά και το βαθμό ετοιμότητας του μίλησε ο Νίκος Γεωργιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ολες οι ομάδες κλείνονται στην άμυνα τους και πρέπει να τις διασπάμε. Είναι κάτι αρκετά δύσκολο. Το γκολ άργησε να έρθει και μας κυρίευσε το άγχος, αλλά στο τέλος όλα καλά. Σιγά σιγά η ομάδα θα γίνεται και καλύτερη

Πρωταρχικός στόχος είναι πάντα η νίκη. Πρέπει μέχρι το τέλος να είμαστε αήττητοι. Είμαστε ο ΑΡΗΣ και πρέπει να το δείχνουμε. Το να διασπάσεις μία πολυπρόσωπη άμυνα, είναι δύσκολο. Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε. Αυτήν τη στιγμή δεν είμαι στο 100%, γιατί είχα να παίξω 1,5 μήνα αλλά δεν χρειάζομαι χρόνο. Σίγουρα τα τρεξίματα μου δεν είναι αυτά που συνηθίζω. Μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος», είπε αρχικά και ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Από το παιχνίδι κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Για τη διαιτησία δε θέλω να πω κάτι. Σίγουρα δεν έπρεπε να παίξει τον ΑΡΗ όπως έκανε. Πρέπει να μας σέβονται όλοι αλλά δεν το έκανε. Πρέπει να κερδίζουμε και αυτόν.Δουλειά μας είναι να κερδίζουμε και αυτό κάναμε».

Προτεινόμενα Άρθρα