Επιβράβευση για Αζάρ

από AllAboutARIS

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, Εντέν Αζάρ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι, το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα του Λονδίνου μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο 24χρονος διεθνής, ο οποίος πήγε το 2012 από τη Λιλ στην Τσέλσι με 32 εκατ. λίρες έχει αγωνιστεί φέτος σε 36 ματς της ομάδας, σημειώνοντας 13 γκολ. Από το 2012 που αγωνίζεται στους “μπλε” έχει 147 εμφανίσεις και 43 γκολ. Με την εθνική ομάδα του Βελγίου έφτασε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, ενώ θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του.

“Από τότε που ήρθα στο σύλλογο νιώθω πολύ καλά και η ομάδα με υποστήριζε πάντα. Ο προπονητής με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ πολύ, οι φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί και έχω μια πολύ καλή συνεργασία με τους συμπαίχτες μου. Πάντα προσπαθώ να δίνω χαρά στους φιλάθλους μας με τον τρόπο παιχνιδιού μου και είναι καλό να νιώθω ότι εκτιμούν τη δουλειά μου”, δήλωσε ο Αζάρ.
“Είναι ήδη κορυφαίος παίχτης και η εξέλιξη του είναι εκπληκτική. Είναι πολύ νέος και μπορεί να γίνει ο καλύτερος”, τόνισε για τον ποδοσφαιριστή του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Προτεινόμενα Άρθρα