Σε ρόλο μπαλαντέρ

από AllAboutARIS

Ο 21χρονος παίκτης λογικά θα «πληρώσει» το μάρμαρο του κανονισμού που υποχρεώνει να δηλώνονται μέχρι τέσσερις αλλοδαποί ποδοσφαιριστές.

Η επικείμενη έκδοση δελτίου στον Σίντι Σανιά δημιουργεί και ένα ευχάριστο εσωτερικό πονοκέφαλο στον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς όσον αφορά το κομμάτι των ξένων αθλητών. Αυτό γιατί με την προσθήκη του σενεγαλέζου οι κίτρινοι έχουν πέντε ξένους ποδοσφαιριστές με δικαίωμα συμμετοχής. Εφόσον είναι όλοι υγιείς και δεν αντιμετωπίζει κάποιος τιμωρία λόγω καρτών, ο 38χρονος τεχνικός θα είναι υποχρεωμένος να αφήνει έναν εκ των Πόι, Σανιά, Νλουντούλου, Φερνάντες και Γκίνο εκτός αφού ο κανονισμός επιτρέπει να δηλώνονται στο φύλλο αγώνα μέχρι τέσσερις.

Η λογική λέει ότι αυτός που θα… πληρώσει το μάρμαρο είναι ο Δημήτρης Γκίνο αφού ο Πόι συνεχίζει να σκοράρει, ο Φερνάντες είναι απαραίτητος στην άμυνα, για τον Σανιά έγινε τέτοιος ντόρος για να αποκτήσει δικαίωμα ενώ την ποιότητα του Νλουντούλου ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει.

Αδικο βέβαια για τον Γκίνο που κλήθηκε να βοηθήσει στη θέση του δεξιού μπακ μετά την απομάκρυνση του Νίκου Ψυχογιού και παρά το γεγονός ότι δεν είναι η φυσική του θέση ανταπεξήρθε αξιοπρεπώς. Ο 21χρονος παίκτης, όπως φαίνεται, από εδώ και πέρα θα έχει το ρόλο του μπαλαντέρ στην 18άδα και θα καλείται να προσφέρει λύσεις εφόσον υπάρχει πρόβλημα με τους υπόλοιπους τέσσερις που έχουν ένα προβάδισμα ή όταν ο «Ντόμπρα» κρίνει ότι είναι απαραίτητος για λόγους τακτικής.

Προτεινόμενα Άρθρα