Το μεγάλο κίνητρο του Σανιά

από AllAboutARIS

Η έως τώρα θητεία του στον ΑΡΗ πέρασε από χίλια κύματα. Αποτέλεσε επιλογή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ήρθε το καλοκαίρι για να ενισχύσει την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία, και τελικά πείστηκε να παραμείνει λόγω της δυναμικής του συλλόγου και να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο να αγωνιστεί.

Ο Γιώργος Γαλανός δεν πίστεψε ποτέ στα αλήθεια στην αξία του, και τον αποδέσμευσε καθώς δεν θέλησε να βρει τη λύση στα γραφειοκρατικά προβλήματα που προέκυψαν σχετικά με την έκδοση του δελτίου του.

Η έλευση του Αλεξ Κάλας και η επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη τον έπεισαν να επιστρέψει. Η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέθεσε τη διευθέτηση των προβλημάτων του Σενεγαλέζου σε ειδικό νομικό επιτελείο, και μετά από πολλές ημέρες προσπάθειας η ΕΠΟ επιτέλους άναψε το πράσινο φως.

Ο Σίντι Σανιά από την πλευρά του αναγνωρίζει όσα έκαναν οι άνθρωποι του ΑΡΗ, εκτίμα απεριόριστα τους κ.κ Κάλας και Καλαϊτζίδη και δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί.

Εχει καταλάβει το μέγεθος του συλλόγου στον οποίο βρίσκεται θέλει να δικαιώσει όλους όσους τον πίστεψαν. Τη διοίκηση, αλλά και τον κόσμο που τον στήριξε παρά το γεγονός ότι δεν τον έχει δει να αγωνίζεται. Το κίνητρο του είναι πολύ μεγάλο, και σίγουρο ο ζήλος σε συνδυασμό με την παρουσία του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα