«Δύσκολο να χάνεις στην έδρα σου»

από AllAboutARIS

Τι ανέφερε ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ

Την ανωτερότητα του ΑΡΗ παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο Μάρκ Κάρτερ, μετά το τέλος του αγώνα στην Πυλαία.

Για τον αγώνα: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Αρη για το καλό του παιχνίδι. Από την αρχή έπαιξαν με τις επαφές, προσπάθησαν να πέσουν να κάνουν λάθη. Ετσι είναι το μπάσκετ, είναι δύσκολο να χάνεις μέσα στην έδρα σου. Θέλουμε πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί και δε θέλουμε να αφήνουμε τον αντίπαλο να είναι πιο ανταγωνιστικός από εμάς. Δεν πρέπει να το αφήσουμε, πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Για τα 22 επιθετικά ριμπάουντ του Αρη: «Δεν είναι και τόσο εύκολο να το εξηγήσω. Είναι θέμα και προσπάθειας. Εχει πολύ ψηλά κορμιά ο Αρης, παίξανε με πολλές επαφές και δυσκολευτήκαμε και στο πρώτο παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο για τι πρέπει να μείνει στην άμυνα. Σε κουράζει αυτό. Ισως πρέπει να παίξουμε και εμείς με περισσότερες επαφές από ότι συνήθως». 

Για το γεγονός ότι έχουν μόλις δύο μέρες να προετοιμαστούν για τα παιχνίδια ενώ ο αντίπαλος έχει μία εβδομάδα: «Δεν το νομίζω. Παίξαμε με τον Αρη την Κυριακή και τους είδαμε. Αυτό το ρόστερ χτίστηκε για δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Δεν είναι ότι δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι απλά ο Αρης έπαιξε καλύτερα. Το θέμα είναι να μη χάσουμε την αυτοπεποίθηση στη συνέχεια».

Για τις απώλειες παικτών και πόσο επηρέασαν: «Δε μπορώ να πω ότι έχει σημασία, γιατί όλες οι ομάδες το αντιμετωπίζουν. Ολες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς ή κάποια απώλεια. Μπήκαμε στο ματς της Κυριακής, γνωρίζοντας την έλλειψη δύο παικτών και σε αυτό δεν ξέραμε πόσο θα μπορέσουν να βοηθήσουν τα δύο παιδιά σήμερα. Αυτό είναι το μπάσκετ. Προχωράς με αυτό που έχεις κάθε φορά».

Προτεινόμενα Άρθρα