«Τρελαμένος» ο Σανιά

από AllAboutARIS

Προσπάθεια από τον ίδιο τον Κάλας που έχει αναλάβει από χθες πρωτοβουλία να καθησυχάσει τον 25χρονο μέσο μετά τη νέα παράταση στην έκδοση απόφασης.

Η νέα παράταση στην έκδοση απόφασης για τον Σίντι Σανιά και η αβεβαιότητα που εξακολουθεί να υπάρχει προκάλεσε χθες μεγάλη αναστάτωση στον 25χρονο παίκτη που ήλπιζε ότι σήμερα θα τελείωνε θετικά το θέμα του και θα προλάβαινε ενδεχομένως να κάνει ντεμπούτο με τον Καμπανιακό.

Ο παίκτης ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση κάτι που έγινε εμφανές και στον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς που επέτρεψε στον παίκτη να μην προπονηθεί για να ηρεμήσει αφού το μυαλό του ήταν αλλού. Πάνω στον Σανιά που θεωρείται μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΡΗ έχει πέσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα με πρώτο και καλύτερο τον Αλεξ Κάλας που συνομίλησε μαζί του και στο Ρύσιο αλλά και τηλεφωνικά προκειμένου να τον καθησυχάσει. Ο ισχυρός άνδρας του ΑΡΗ διαβεβαίωσε τόσο τον σενεγαλέζο όσο και τον εκπρόσωπό του ότι έχουν γινει όλες οι ενέργειες ώστε να εκδοθεί το δελτίο του και του επισήμανε ότι αν κάτι πάει στραβά θα γίνει προσπάθεια να παίξει σε κάποια άλλη ομάδα ως το καλοκαίρι και η οικονομική συμφωνία που έχει γίνει θα τηρηθεί στο ακέραιο.

Προτεινόμενα Άρθρα