Γεμάτη μέρα

από AllAboutARIS

Ποιους θα δει σήμερα ο ομογενής επιχειρηματίας.

Φορτωμένο σήμερα το πρόγραμμα του Κάλας

Γεμάτη μέρα

Ποιους θα δει σήμερα ο ομογενής επιχειρηματίας.

Εκτός από τη Γ.Σ το σημερινό πρόγραμμα του Αλεξ Κάλας είναι ιδιαίτερα γεμάτο και περιλαμβάνει μια σειρά από επαφές για ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο ομογενής επιχειρηματίας θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος στα γραφεία ενώ μεγάλο μέρος θα αναλωθεί και στο κομμάτι της εκκαθάρισης αφού έχει προγραμματίσει να συναντήσει τον Στάθη Ρούσσο που θα αναλάβει το φοροτεχνικό κομμάτι και τους δικηγόρους της υπόθεσης.

Στα πλάνα του είναι να έχει συνάντηση και με τον Πρόεδρο του Α.Σ Τάσο Οικονόμου με τον οποίο μέχρι στιγμής έχουν μιλήσει μόνο τηλεφωνικά με βασικό θέμα το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Το σχέδιο του μνημονίου είναι έτοιμο στους βασικούς του όρους και εκτός απροόπτου η αποδοχή του από τον ερασιτέχνη θα είναι και η τελική επικύρωση της ανάθεσης του μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Κάλας.

Τέλος στη σκέψη του Κάλας είναι να έχει σήμερα και μια συνάντηση με αντιπροσωπεία των βετεράνων  ποδοσφαιριστών της ομάδας εφόσον καταστεί δυνατό.

Προτεινόμενα Άρθρα