Ανοίγει τα χαρτιά του

από AllAboutARIS

Σε ποιους δυο άξονες θα κινηθεί η τοποθέτηση του χρηματοδότη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Αλεξ Κάλας και οι τοποθετήσεις του στη συνέντευξη τύπου θα είναι στο επίκεντρο της σημερινής μέρας μετά την χθεσινή Γ.Σ. Στις 12:00 ο ομογενής επιχειρηματίας θα ανοίξει για πρώτη φορά τα χαρτιά του στη συνέντευξη που θα παραθέσει για το λόγο της ενασχόλησής του με τον ΑΡΗ, το πλάνο του μέχρι το καλοκαίρι και ποια είναι τα αρχικά του σχέδια για την περίπτωση που συσταθεί νέα ΠΑΕ και προκηρυχθεί ΑΜΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Κάλας θα εστιάσει σε δυο τομείς την τοποθέτησή του. Ο πρώτος αφορά τις δράσεις που έχει ήδη αναλάβει στο τρίπτυχο άνοδος, εκκαθάριση και σύσταση νέας ΠΑΕ αναλαμβάνοντας το οικονομικό σκέλος και των τριών, καταβάλλοντας το ποσό των 500.000 ευρώ που υπολογίζει ότι θα χρειαστεί, έχοντας ήδη δαπανήσει πάνω από 200.000 ευρώ και με μοναδικό έσοδο μέχρι στιγμής τα 32.000 ευρώ από την δόση των τηλεοπτικών.  

Ο δεύτερος την προοπτική να είναι αυτός που θα αναλάβει να καλύψει το 51% της ΑΜΚ και να γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, μόνος ή με τους δυο γερμανούς. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτησή του για τους Ντίτερ Χένες και Βάλτερ Φόιχτ, που στην παρούσα φάση έχουν μόνο συμβουλευτικό ρόλο και τίποτα παραπάνω. Αν δηλαδή έχει ξεκαθαρίσει από τώρα η συμμετοχή τους το καλοκαίρι ή αν είναι κάτι που θα αποφασιστεί εφόσον ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.

Προτεινόμενα Άρθρα