"Να σηκώσουμε τα μανίκια για δουλειά"(pics&vids)

από AllAboutARIS

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Άλεξ Κάλας, τον οποίο υποδέχθηκε στο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ο Δημήτρης Καλαιτζίδης και ήταν αρκετά ευδιάθετος παρά το μεγάλο ταξίδι, ενώ δήλωσε «Όποιος δουλεύει, παίρνει το καλύτερο».

Ο Άλεξ Κάλας έφτασε στην Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας το ταξίδι του από την Νέα Υόρκη με ενδιάμεσους σταθμούς το Μαιάμι και την Φρανκφούρτη. Ο ίδιος δεν θέλησε να πει πολλά στο αεροδρόμιο και αρκέστηκε να τονίσει: «Όποιος προσπαθεί για το καλύτερο, εισπράττει πάντα το αποτέλεσμα. Ο Θέος βοηθός μας, να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε», ενώ υπογράμμισε ότι θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα αναλύσει το πλάνο στην συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να του παραθέσει δείπνο η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ενώ επιθυμία του Άλεξ Κάλας είναι εφόσον πραγματοποιηθεί το δείπνο, το παρών να δώσει και ο Νίκος Γκάλης, με τον ομογενή επιχειρηματία να είναι φαν του μπάσκετ.

Σήμερα ο Άλεξ Κάλας δεν θα κάνει κάποια συνάντηση με ανθρώπους του ΑΡΗ, ούτε αναμένεται να βρει στο «ΚΛ. Βικελίδης» ή στο Ρύσιο, επιθυμώντας να περάσει την ημέρα με την οικογένεια του. Αύριο όμως αναμένεται να έχει από το πρωί συναντήσεις με ανθρώπους του ΑΡΗ.

Δείτε στο YELLOW TV τα βίντεο από την άφιξή του και τις δηλώσεις του

Προτεινόμενα Άρθρα