Ετοιμο να υπογραφεί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να πέσουν οι υπογραφές

Το ιδιωτικό συμφωνητικό με την πλευρά Κάλας αποτέλεσε εξ αρχής μία από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης του Ερασιτέχνη, αφού όπως έχουν τονίσει δεν θέλουν να γίνουν τα ίδια λάθη με εκείνα στην περίπτωση του Γιώργου Γαλανού.

ΟΙ άνθρωποι του ΑΣ περίμεναν αυτές τις μέρες να συνταχθεί το σχετικό έγγραφο, το οποίο πλέον είναι έτοιμο και απλά απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν άμεσα, ίσως και κατά την παρουσία του Κάλας στη Θεσσαλονίκη.

Στους βασικούς άξονες του συμφωνητικού συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων η κατάθεση εγγυητικής από τον Κάλας ώστε να είναι εξασφαλισμένος ο ΑΡΗΣ σε περίπτωση που αποχωρήσει. Κάτι που φυσικά πλέον φαντάζει απίθανο, από τη στιγμή που έχει βάλει ήδη πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ, ποσό που δεν βάζει κάποιος ο οποίος σκέφτεται να αποχωρήσει. Παράλληλα, ο Κάλας μέσω του συμφωνητικού δεσμεύεται πως δεν θα διεκδικήσει τα χρήματα που θα βάλει μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα και ότι αυτά θα μετοχοποιηθούν όταν θα γίνει η σύσταση της νέας ΠΑΕ και αυτός θα βρίσκεται στο τιμόνι της. Επίσης υπάρχει και το 15% που θα παίρνει ο ΑΣ από τη συμφωνία με τη Nova, όπως και το 20% από τα έσοδα κάθε εντός έδρας αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα