«Μακάρι να μείνω»

από AllAboutARIS

Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής ο Αργεντιμός από την ομάδα, δείχνοντας πως θέλει να συνεχίσει και τη νέα σεζόν

Απόλυτα ευχαριστημένος από τα όσα έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στον ΑΡΗ εμφανίστηκε ο Μάουρο Πόι, ο οποίος μίλησε για την απόφαση του να έρθει στην ομάδα και στον στόχο της ανόδου.

«Περνάω καλά, έχω μάθει και την γλώσσα, ο γιος μου γεννήθηκε και μεγαλώνει εδώ, όμως πάντα υπάρχει νοσταλγία για την πατρίδα», ανέφερε αρχικά στο Goal ο Πόι για να προσθέσει στη συνέχεια για την απόφασή του να μετακομίσει στον Άρη:

«Όταν μου έγινε πρόταση από τον Άρη είπα αμέσως ναι. Έπαιξα πολλά χρόνια στην Super League, όμως το όνομα του Άρη είναι πού δυνατό, δεν με πείράζει που θα έπαιζα Γ` Εθνική. Δεν μετάνιωσα για την απόφαση που πήρα. Ακόμη και στα δύσκολα, εδώ καταλαβαίνεις πως παίζεις σε μεγάλο σύλλογο».

Σε ερώτηση τι είναι αυτό που απολαμβάνει στον Άρη αποκάλυψε: «Στον Άρη, όπως και σε κάθε μεγάλη ομάδα, υπάρχει πίεση. Εμένα μου αρέσει αυτό. Με κάνει να μην ξεχνάω πως υπάρχουν απαιτήσεις. Η ήττα εδώ δεν γίνεται εύκολα αποδεκτή από κανέναν. Έτσι είναι όταν κάνεις πρωταθλητισμό».

Για το μέλλον ο Αργεντινός άσος ανέφερε: «Ο στόχος της ανόδου είναι στο μυαλό όλων μας, πιστεύω πως με την βοήθεια του κόσμου που πάντα μας συμπαραστέκεται θα τα καταφέρουμε και μακάρι να παραμείνω και την επόμενη χρονιά».

Τέλος, για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Καμπανιακό ο Πόι τόνισε: «Δεν ήμουν παρών στο παιχνίδι που χάσαμε  εκτός έδρας, μου έχουν πει ότι είναι καλή ομάδα, θα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη». 

Προτεινόμενα Άρθρα