Μπάχαλο με Τζαβέλλα και Αγγελο!

από AllAboutARIS

Ο διεθνής μπακ του ΠΑΟΚ πήρε θέση και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα

Ο κακός χαμός γίνεται στον ΠΑΟΚ με αφορμή την κόντρα ανάμεσα σε Τζαβέλλα και Αναστασιάδη αν κάποιοι… αντικειμενικοί της πόλης θα ασχοληθούν με το θέμα, ακριβώς με την ίδια τακτική που ακολούθησαν στις περιπτώσεις των Ρένια και Προβατίδη. Οι παίκτες εφυγαν γιατί στις θέσεις τους ήρθαν πολυ καλύτεροι, αλλά παρουσιάστηκε σαν να χάθηκαν οι δυο καλύτεροι παίκτες της ομάδας. 6 μήνες όμως για το θέμα Τζαβέλλα τσιμουδιά. Και αν δεν τα εγραφε ο παίκτης θα συνέχιζαν να σφυρίζουν στους ρυθμούς της μιας ομάδας στην πόλη. Δεν θα τους περάσει όμως…
Το δημοσίευμα του gazzetta.gr, αναφέρει :”Ο Γιώργος Τζαβέλλας με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram πήρε θέση για την κόντρα που έχει με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Άγγελο Αναστασιάδη, αφήνοντας αιχμές για τις αποφάσεις του. 

Ο διεθνής αμυντικός του «δικεφάλου» που έχει τεθεί στο περιθώριο ένιωσε την ανάγκη να καταθέσει την άποψη του για την ένταση που υπάρχει με τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Το κείμενο της ανάρτησης είναι το εξής:

«Μπορώ ν’ αντέξω να με βρίζουν, να με φτύνουν και να διαρρέουν ψέματα όσοι αντίπαλοι θέλουν. Μπορούν να το κάνουν και μέλη της οικογενείας μου αφού όμως μάθουν την αλήθεια. Κι εγώ πιστεύω στον Θεό, αλλά θεωρώ ότι την πίστη σου την υπηρετείς μόνο με ΑΛΗΘΕΙΑ. Πέρασα ένα δύσκολο 6μηνο και δεν μίλησα για να μην κάνω κακό στην ομάδα που μου φέρεται άψογα.

Παρότι εξασφάλισα ειδική άδεια για να επισκεφθώ τον προσωπικό μου γιατρό (ενώπιον των συμπαικτών μου) κι ενώ ενημέρωσα την επόμενη μέρα τον προπονητή ότι θα μπορέσω να συμμετέχω κανονικά στην αποστολή για το Καραϊσκάκη, προς έκπληξη μου ενημερώθηκα μέσω site ότι βρίσκομαι εκτός αποστολής. Τις επόμενες μέρες κι ενώ ο προπονητής αναγνώρισε το λάθος του και με διαβεβαίωσε πως θα το κάνει αυτό δημόσια, πότε δεν το έκανε αυτό πειστικά.

Μετά το παιχνίδι της Τρίπολης μου ανακοίνωσε πως επειδή είμαι εγώ ο φταίχτης της ήττας δεν πρόκειται μ’ εκείνον προπονητή να ξανά παίξω και με έθεσε για μια ακόμη φορά εκτός ομάδας. Εγώ μιλάω με το όνομα μου μπροστά. Δεν βάζω τον «πλαϊνό μου» να διοχετεύει επανειλημμένα ψέματα στα media. Εξάλλου η Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μαζί».   

Προτεινόμενα Άρθρα