Σταμάτησε στις 8 μεταγραφές

από AllAboutARIS

Στις 8 μεταγραφές σταμάτησε το κοντέρ του ΑΡΗ για την περίοδο του Ιανουαρίου

Στις 8 μεταγραφές σταμάτησε το κοντέρ του ΑΡΗ για την περίοδο του Ιανουαρίου. Η προθεσμία ολοκληρώθηκε στις 16:00 για την Γ εθνική και πλέον υπάρχει το περιθώριο για κάποιους ελεύθερους παίκτες, με τον ΑΡΗ ωστόσο να μην έχει κάποιον υπόψιν του.

Υπήρξαν συγκεκριμένες επαφές με παίκτες που αγωνίζονταν στις επαγγελματικές κατηγορίες τόσο για την θέση του επιθετικού, όσο και του τερματοφύλακα, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Ο ΑΡΗΣ κατέθεσε μια συγκεκριμένη πρόταση στον Κυβελίδη, ο οποίος όμως δεν έλυσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τερματοφύλακα που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν σε ομάδα της Λίγκας, αλλά δεν κατάφερε να λύσει το συμβόλαιο.

Έτσι ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε τις κινήσεις με την απόκτηση παικτών από το πάνω ράφι στην κυριολεξία με δεδομένη την έλευση των Σανιά, Νλουντούλου, Γεωργιάδη, Σαμαρά, Καλογέρη,Νάκου, Κωνσταντινίδη και Φυσέκη. Η ομάδα σαφεστατα και έχει ενισχυθεί σημαντικότατα και άπαντες ευελπιστούν ότι η ομάδα θα κερδίσει με άνεση την άνοδο. 

Προτεινόμενα Άρθρα