Οι «κίτρινες» πρωτιές στην Α1

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ πλέον δεν έχει άλλα… χρωστούμενα από τον πρώτο γύρο και οι παίκτες του διατήρησαν τις πρωτιές τους στις στατιστικές κατηγορίες της Α1, αν και ορισμένοι δεν είχαν και καλή απόδοση στον χθεσινό αγώνα.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με τους 11 πόντους που πέτυχε, παρέμεινε στην κορυφή των σκόρερ στην  Α1 μετά το πέρας 14 αγωνιστικών έχοντας 243 πόντους ενώ αρκετά πίσω και με διαφορά 34 πόντων βρίσκονται οι Μουχάμεντ Ελ Αμίν του Απόλλωνα Πατρών και Καρλ Ίνγκλις της ΑΕΚ.
Ο νεαρός άσος του Άρη με τα πέντε εύστοχα δίποντα που είχε, έφτασε τα 74 και βρέθηκε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας με τον Δημήτρη Μαυροειδή της Κηφισιάς να ακολουθεί με 69.

Στα κοψίματα ο Ντρου Νέιμικ με τα τρία που είχε κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. έφτασε συνολικά τα 31 και βρίσκεται αρκετά μπροστά από τον Ντάριους Γκάρετ του Κόροιβου που έχει 22 και τον Μπρεντ Πέτγουει του Ολυμπιακού που έχει 21.

Ένα κλέψιμο για τον Τόρει Τόμας στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε, με τον Αμερικανό του ΑΡΗ να φτάνει τα 24 στην λίστα της Α1 και να αυξάνει την διαφορά του από τον δεύτερο Βασίλη Ξανθόπουλο του Πανιωνίου ο οποίος έχει 20.

Στα εύστοχα τρίποντα ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς δεν  μπόρεσε να ανέβει θέση μιας και είχε μόλις 1/8 και έφτασε τα 31, όντας τέταρτος στην σχετική λίστα.
Στην αξιολόγηση ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ παραμένει στην δεύτερη θέση, έχοντας πλέον 282 βαθμούς, οχτώ λιγότερους από τον Δημήτρη Μαυροειδή που έχει 290,με τον άσο του ΑΡΗ να έχει 11 βαθμούς κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. και σίγουρα θα μπορούσε να βρεθεί ακόμα και στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Προτεινόμενα Άρθρα