"Για τον κόσμο και τη διοίκηση"

από AllAboutARIS

"Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος"

Στην παρουσία του κόσμου στάθηκε ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” και μίλησε για τη νίκη του ΑΡΗ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο φόργουορντ των “κίτρινων” αναφέρθηκε στον στόχο της τετράδας προσπαθώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ενώ μίλησε μεταξύ άλλων και για το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου στην Πυλαία. 

Αναλυτικά: 

“Για την χτεσινή βραδιά και αν αυτά τα παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για κάποιον να ασχοληθεί με το μπάσκετ: “Πέρα από το οικονομικό, σε τέτοια παιχνίδια νιώθεις την ανταμοιβή που ασχολήθηκες με το άθλημα. Αυτά είναι που σου μένουν και σε κάνουν να παίξεις μπάσκετ”.

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη στο γήπεδο: “Είναι ο άνθρωπος ο οποίος σε μεγάλωσε και σε έκανε να ασχοληθείς με το μπάσκετ. Σου δίνει έξτρα κίνητρο, γιατί δεν θέλεις να τον απογοητεύσεις”.

Για την εικόνα του αγώνα: “Ηταν πολύ κακό για έναν φίλαθλο που ήρθε να ευχαριστηθεί το μπάσκετ. Και οι δύο ομάδες ήταν πολύ άστοχες. Γνωριζόμαστε πολύ καλά, υπάρχουν κάποια ματς απ που ταιριάζουν. Κλειδώνουμε κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως και αυτός κάποιους δικούς μας. Το παιχνίδι όμως κρίθηκε στο πάθος”.

Για την απόδοση του Ριντ αλλά και τη δική του: “Και ο Ριντ και ο Αντεγκμπόγιε έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ειδικά ο Ριντ είναι παρεξηγημένος, γιατί είναι άπειρος. Αρχίζει να αντιλαμβάνεται το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Βεζένκοφ και Πάσαλιτς δικαιούνταν να μην έχουν και αυτοί ένα καλό βράδυ”.

Για το αν υπήρχε άγχος στην ομάδα: “Ηταν μία περίεργη εβδομάδα. Δεν είχε άγχος ο προπονητής, αλλά οι παίκτες. Επρεπε να κερδίσεις το παιχνίδι για να δώσεις ικανοποίηση στη διοίκηση μετά την προσπάθεια που έκανε, αλλά και στον κόσμο”.

Για το ντέρμπι του Σαββάτου στην Πυλαία: “Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η πίεση θα είναι μεγάλη απέναντι μας, μας έφυγε όμως ένα μεγάλο βάρος χτες. Με τη δουλειά που θα κάνουμε μέσα στην εβδομάδα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε μεγάλη τύχη”.

Για την είσοδο του ΑΡΗ στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος από χτες: “Μπορεί τώρα να ήμασταν και πέντε βαθμούς πίσω, αν είχαμε μηδενιστεί. Οι βαθμοί χτες ήταν υπερπολύτιμοι. Δεν έχουμε βάλει συγκεκριμένους στόχους ακόμα, αλλά θα το κάνουμε. Κάθε νίκη είναι υπερπολύτιμη αλλά με δουλειά και προσήλωση μπορούμε να πάμε ψηλά”.

Για τον στόχο της τετράδας: “Ετσι όπως πάει το πρωτάθλημα, αυτοί οι στόχοι μπαίνουν στο μυαλό μας. Καλό θα είναι να μην σκεφτόμαστε που πρέπει να κερδίσουμε, αλλά να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή η οιμάδα δεν είναι και τόσο έμπειρη. Δεν έχουμε ξένους που έχουν παίξει στην Ελλάδα πέραν του Πάσαλιτς. Ο χρόνος όμως είναι υπέρ μας και σιγά-σιγά θα είμαστε καλύτεροι”.

Για το πως βλέπει τα πράγματα στην ομάδα: “Οταν ήρθα το καλοκαίρι, δεν περιμένα πως τα πράγματα θα είναι τόσο καλά. Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων της ομάδας. Κάνουν μία πολύ όμορφη προσπάθεια και χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου για να πετύχουν κάτι καλό. Θέλει όμως και υπομονή”.

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι της Πυλαίας :”Επειδή είναι πολύ κοντινά τα παιχνίδια, θα είναι πάλι οι άμυνες που θα κρίνουν το παιχνίδι. Θα κερδίσει η πιο εύστοχη ομάδα και μακάρι να είμαστε εμείς”. 

Προτεινόμενα Άρθρα