"Η πίεση του ΑΡΗ ήταν μεγάλη"

από AllAboutARIS

"Φυσιολογικό να έρθει και η κούραση"

Στην κούραση του ΠΑΟΚ στάθηκε ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον ΑΡΗ στο Αλεξάνδρειο, δίνοντας παράλληά συγχαρητήρια στους “κίτρινους” για τη νίκη που πέτυχαν.

Αναλύτικά: 

Για τον αγώνα: “Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ. Επαιξε πολύ δυνατά και σκληρά. Όπως είπε και ο Σαλούστρος κρίθηκε στις λεπτομέρειες, εμείς δεν κάναμε ορισμένα φάουλ που έπρεπε και ίσως επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού”.

Για την κούραση του ΠΑΟΚ από τα συνεχόμενα παιχνίδια: “Ξέραμε ότι υπάρχει αυτή η δεδομένη κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε. Είχαμε ένα ταξίδι και ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ρωσία. Η πίεση του ΑΡΗ η ήταν μεγάλη και είδαμε πολλές μονομαχίες στο γήπεδο. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να έρθει και η κούραση. Κάποια πράγματα όπως μερικά ελεύθερα λέι απ πρέπει να τα δούμε. Οσον αφορά τα ριμπάουντ χάσαμε κάποια επιθετικά, μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά σε όλο το παιχνίδι άλλα τρία. Δεν νομίζω ότι έφταιξε αυτό. Δεν χάθηκε εκεί το παιχνίδι”.

Για το γεγονός ότι ακόμη ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ κρίθηκε στις λεπτομέρειες: “Όλες οι ομάδες πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι ισοδύναμες. Αν ένας ή δύο παίκτες δεν είναι σε καλή μέρα είναι φυσιολογικό τα παιχνίδια να πάνε έτσι. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες”.

Προτεινόμενα Άρθρα