Κατάφερε να χάσει

από AllAboutARIS

"Αυτοκτόνησε" στα Χανιά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ, που προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, πέτυχε τρια γκολ αλλά κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα από αυτό το ματς.

Την ήττα με 5-3 γνώρισε ο ΑΡΗΣ στα Χανιά για το πρωτάθλημα της Α` Εθνικής. Στο 13’ η  Σπυριδωνίδου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 15’ 1-1 Σέντρα από την Σαρρή ασθενή απόκρουση από την Γαβριηλίδου η Αγελάκη από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.  Στο 22’ ο ΑΡΗΣ πήρε εκ νέου προβάδισμα με σουτ έξω από την περιοχή με την Παράσχου.

Στο 27’ έγινε το 2-2 με απευθείας φάουλ από την Γιαννούτσου ενώ στο 29’ από πλάγια θέση η Σαρρή με μια σέντρα σουτ έκανε το 3-2. Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 60’ η Αγγελάκη με σουτ έπειτα  από πάσα της Μαραγκουδάκη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 για να έρθει η ίδια παίκτρια στο 78’ να πετύχει ένα ακόμα γκολ για το 5-2. Στο 82’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη η Χουτουριάδου. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Μελίνα Κώττα διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

ΑΟ Χανιά (Βεργανελάκης): Γιακουμάκη, Πισσαδάκη, Γιαννούτσου, Ζντράβκοβιτς, Δημητριάδη (70’ Μοίρα), Αγγελάκη, Σαρρή, Μανωλίτση (λ.τ. 16’ Θωμαδάκη), Μασούρη (35’ Μαυρομματίδη), Μαραγκουδάκη, Πιτσή

ΑΡΗΣ. (Δουβαρτζίδης): Γαβριηλίδου, Κηπουρού, Μίχου (75’ Καλογεροπούλου), Χουτουριάδου, Κολλήγα, Μαντατζή, Σπυριδωνίδου, Κώττα, Παράσχου, Νεοφύτου (65’ Βαμπούλα), Πασπάλη

πηγή: www.aoxania.gr

Προτεινόμενα Άρθρα