Εύκολα η Γιουνάιτεντ (vid)

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θύμισε τα παλιές εποχές, μιας και χωρίς πρόβλημα κέρδισε με 3-1 την Λέστερ. Νίκες για Τότεναμ και Λίβερπουλ.

Με πρωταγωνιστές το δίδυμο Φαν Πέρσι-Φαλκάο (που σκόραραν σε απόσταση πέντε λεπτών) η ομάδα του Φαν Χάαλ εξασφάλισε από νωρίς τη νίκη, που θα της επιτρέψει να παρακολουθήσει άνετη το ντέρμπι Τσέλσι-Σίτι και να εκμεταλλευτεί τις αναπόφευκτες βαθμολογικές απώλειες που θα προκύψουν απ’ αυτό ενώ έφτασε στην τρίτη θέση.
Η Λίβερπουλ με καλή εμφάνιση επικράτησε της Γουέστ Χαμ με τα γκολ των Στέρλινγκ και Στάριτζ σφράγισαν το τελικό 2-0, που φέρνει την ομάδα του Ρότζερς πάνω απ’ τα «σφυριά» και κρατά ζωντανές τις ελπίδες της για Champions League.
Το ίδιο όνειρο βέβαια συνεχίζει να ζει και η Τότεναμ! Μετά την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, τα «σπιρούνια» έκαναν βόλτα στο «Μπριτάνια» και με ήρωα τον συνήθη ύποπτο Κέιν (δυο γκολ) πέρασαν με το εμφατικό 3-0 επί της Στόουκ. Ο επίσης φορμαρισμένος Έρικσεν το άλλο γκολ των Λονδρέζων, που ξεπέρασαν (έστω και προσωρινά) την Άρσεναλ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Κατά τ’ άλλα, σημεία ζωής έδειξε επιτέλους η Έβερτον! Χάρη σ’ ένα γκολ του Λουκάκου από τ’ αποδυτήρια, τα «ζαχαρωτά» απέδρασαν απ’ την έδρα της εξαιρετικής μέχρι σήμερα Κρίσταλ Πάλας (1-0) και υποχρεώνοντάς τη στην πρώτη ήττα με τον Πάρντιου στον πάγκο, τερμάτισαν ένα καταραμένο σερί έξι αγώνων τους που αγνοούσαν τα τρίποντα.
Τέλος, σημαντική ανάσα πήρε η Σάντερλαντ (που καθάρισε άνετα 2-0 το ντέρμπι με την Μπέρνλι), ενώ σε πρόσωπο της ημέρας αναδείχθηκε ο Γουόλτερς, που ντύθηκε… Κρκιτς και με χατ-τρικ οδήγησε τη Στόουκ σε μεγάλη νίκη (3-1) επί της στριμωγμένης ΚΠΡ.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο, 31/1
Χαλ-Νιούκαστλ 0-3
(41’ Καμπελά, 50’ Αμεόμπι, 78’ Γκουφράν)
Γουέστ Μπρομ-Τότεναμ 0-3
(6’ Έρικσεν, 15’, 64’ πεν. Κέιν)
Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον 0-1
(2’ Λουκάκου)

Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 2-0
(51’ Στέρλινγκ, 80’ Στάριτζ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λέστερ 3-1
(27’ Φαν Πέρσι, 32’ Φαλκάο, 44’ αυτ. Μόργκαν – 80’ Βασιλέφσκι)
Σάντερλαντ-Μπέρνλι 2-0
(20’ Γουίκαμ, 34’ Ντεφόε)
Στόουκ-ΚΠΡ 3-1
(21’, 34’, 90’+2’ Γουόλτερς – 36’ Κράνιτσαρ)
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (19:30)
Κυριακή, 1/2
Άρσεναλ-Άστον Βίλα (15:30)
Σαουθάμπτον-Σουόνσι (18:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα