«Περιφρούρηση για προβοκάτορες»

από AllAboutARIS

Οι σύνδεσμοι του ΑΡΗ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και ενημερώνουν τυχόν… προβοκάτορες ότι την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο θα υπάρχει συνδεσμική περιφρούρηση.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ ζητούν επίσης από την διοίκηση της ΚΑΕ να έχει το νου της σε προκλήσεις από τους φιλοξενούμενους και φυσικά στους διαιτητές, που έχουν κάνει μεγάλες ζημιές στην ομάδα.

Η κοινή ανακοίνωση των συνδέσμων του ΑΡΗ
«Με αφορμή τον κυριακάτικο αγώνα μπάσκετ με τους φιλοξενούμενους της πόλης του Θεού θα θέλαμε σαν οργανωμένοι οπαδοί και το πιο ενεργό κομμάτι του τεράστιου λαού της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ να τονίσουμε προς όλους ότι το παιχνίδι ιδίως μετά την άδικη όπως αποδείχτηκε διακοπή, που το μόνο που πρόσφερε ήταν για μια ακόμη φορά να αποδείξουν οι φιλοξενούμενοι το πόσο ‘άντρες’ είναι με τις γνωστές τους κωλοτούμπες, είναι σίγουρο ότι θα κάνουν καραγκιοζλίκια για να μας προκαλέσουν. Είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι ότι οι συγκεκριμένοι δεν έχουν μπέσα γι’ αυτό κι εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ ενημερώνουμε όλους τους προβοκάτορες ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι εμείς οι σύνδεσμοι θα έχουμε σε όλες τις θύρες, ακόμα και στα επίσημα, ομάδες περιφρούρησης για να προστατεύσουμε από καραγκιοζλίκια την ομάδα μας και με την φωνή μας σε ένα Παλέ που θα βράζει να σπρώξουμε τον Αυτοκράτορα σε ένα ακόμη γούστο με την πιο πιστή μας γκόμενα. Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε όπως το κάναμε και στην σύσκεψη με την διοίκηση της ΚΑΕ ότι θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοικτά στης προκλήσεις των φιλοξενούμενων καθώς και στα κοράκια που άπειρες φορές μας έχουν ρημάξει. Όλοι στο Παλέ αδέρφια για ακόμη ένα πάρτι.

Υ.γ οι βλαχομαγκιές πληρώνονται…. θα τα πούμε

SUPER 3
CLUB 1914
ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
YELLOW CLUB».

Προτεινόμενα Άρθρα