Τριπλέτα… φωτιά στην επίθεση (3-1)

από AllAboutARIS

Στο ντεμπούτο του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο του ΑΡΗ, οι κίτρινοι δυσκολεύτηκαν κατά διαστήματα απέναντι στον μαχητικό Ορφέα Ελευθερούπολης, αλλά στο τέλος πήραν μία άνετη νίκη με 3-1.

Στο ντεμπούτο του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο του ΑΡΗ, οι κίτρινοι δυσκολεύτηκαν κατά διαστήματα απέναντι στον μαχητικό Ορφέα Ελευθερούπολης, αλλά στο τέλος πήραν μία άνετη νίκη με 3-1.

Οι διαστάσεις του σκορ θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερες αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΑΡΗΣ είχε και δυο δοκάρια, αλλά και ένα καθαρό πέναλτι που δεν έδωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος σε ανατροπή του Καπνίδη.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ ΚΑΙ…ΠΟΙ

Ο Μάουρο Πόι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με το καλημέρα προσπάθησε να διώξει το άγχος της νίκης καθώς εκμεταλλεύτηκε την ωραία προσπάθεια και την σέντρα “πάρε-βάλε” του Νλουντούλου για να ανοίξει το σκορ στο 3΄(1-0).
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση να πιέσουν ψηλά και είναι αλήθεια ότι δυσκόλεψαν την κυκλοφορία των παικτών του ΑΡΗ με τον Καλογέρη ιδιαίτερα να κάνει λάθη, προφανώς λόγω της απουσίας παιχνιδιών στα πόδια του και του γνωστού θέματος με τον στρατό.

ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ 27, ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΣΤΟ 28

Ο Σαμαράς θα μπορούσε να συνδυάσει το ντεμπούτο με ένα γκολ, αλλά στάθηκε άτυχος, όταν στο 27 πήρε την κεφαλιά ανάμεσα σε 3 παίκτες του Ορφέα, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και έτσι ένα λεπτό αργότερα μετά από αδράνεια της άμυνας σε εκτέλεση φάουλ, ο ίδιος παίκτης δεν βγήκε πάνω στον Θεοδωρίδη που με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 στην μοναδική ευκαιρία του Ορφέα.

ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΔΗ

Ο ΑΡΗΣ αντέδρασε και άρχισε εκ νέου να πιέζει την εστία του Ορφεα και στο 39 μετά από ωραία σέντρα του Σουνά, ο Καπνίδης πήρε την κεφαλιά ανάμεσα σε δυο παίκτες του Ορφέα και πέτυχε το 2-1.

ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ…ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε δυνατά με στόχο να “καθαρίσει” το παιχνίδι και να μην δώσει δικαιώματα στους φιλοξενούμενους. Έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον δραστήριο και ταχύτατο Νλουντούλου στο 53, αλλά και τον Καπνίδη στο 56΄. Στο 63 ο ρέφερι της αναμέτρησης Θεοδωρόπουλος αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι πάνω στον Καπνίδη (μάλλον για αυτό του έδωσε συγχαρητήρια ο προπονητής του Ορφέα) για να φτάσουμε στο 69.

ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΠΟ ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ

Ο Γάλλος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στη σημερινό του ντεμπούτο, έχοντας ήδη μία ασίστ στο ενεργητικό του στο πρώτο γκολ του Πόι. Με φοβερό πλασέ από την γωνία της περιοχής έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι και σκόραρε για το 3-1. Εξαιρετικό γκολ δείγμα της κλάσης του Γάλλου. Κάπου εκεί ο ΑΡΗΣ κατέβασε ταχύτητα, αλλά θα μπορούσε να είχε πετύχει και τέταρτο γκολ αν η μπάλα στο σουτ του Πόι στο 90 έξω από την περιοχή, πήγαινε στα δίχτυα αντί για το δοκάρι του Ορφέα, που πέρα από το γκολ που πέτυχε δεν είχε άλλη καλή στιγμή στο ματς και έτσι φυσιολογικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το τελικό 3-1.

ΑΡΗΣ (Σ. Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γκίνο (81` Λιόνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Καλογέρης, Πόι, Ν` Λουντούλου (84` Ντούνγκα), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (67` Σταυρόπουλος).

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛ.(Δ. Μαγκαφίνης):Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης (64` Ζουμπούλης), Σκέντος, Αϊβάζης (82` Βακιρτζής), Τσίτσι, Σαβελίδης (46` Βραμεντζάλης), Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Κυγάης.

Προτεινόμενα Άρθρα