Προβάδισμα σε joma για την φανέλα (Pics)

από AllAboutARIS

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την ένδυση της ομάδας από εδώ και στο εξής με μία μεγάλη εταιρία είναι ο ΑΡΗΣ.

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την ένδυση της ομάδας από εδώ και στο εξής με μία μεγάλη εταιρία είναι ο ΑΡΗΣ.

Όπως είχαμε ενημερώσει και παρά τις προσπάθειες..διάψευσης ακόμα και για ένα θέμα που δεν είναι τόσο σημαντικό ο Δημήτρης Καλαιτζίδης είχε επαφές με διάφορες εταιρίες για την ένδυση της ομάδας. Στα δυο προηγούμενα παιχνίδια προμηθεύτηκε φανέλες από αντιπρόσωπο της adidas στην Θεσσαλονίκη. Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν συζητήσεις με ανθρώπους που εκπροσωπούν την εταιρία, αλλά και στο τραπέζι έπεσε και άλλη μία εταιρία με την οποία έχει συνεργαστεί ο ΑΡΗΣ και δεν είναι άλλη από την underarmour.

Η εταιρία όμως που κερδίζει έδαφος φαίνεται να είναι η ισπανική joma. Είναι η εταιρία με την οποία έχει συμβόλαιο και η ΕΠΟ για τους διαιτητές και φυσικά ντύνει και πολλές μεγάλες ευρωπαικές ομάδες, ειδικά στην Ισπανία όπως πχ η Βαλένθια ή στο εξωτερικό (Φιορεντίνα). Το θετικό για τον ΑΡΗ είναι ότι με βάση τα έχουν συζητηθεί ως τώρα η εταιρία δεν θα προσφέρει μόνο…ρούχα στον ΑΡΗ, αλλά και χρήματα που βέβαια θα αυξηθούν στην περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην football league.

Ακόμα οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, αλλά δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να ολοκληρωθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές και ο ΑΡΗΣ να…ντύνεται με μία ισπανική εταιρία από εδώ και στο εξής.

Προτεινόμενα Άρθρα