Σοκ για Τσέλσι και Μαν.Σίτι

από AllAboutARIS

Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι ήταν τα μεγάλα… θύματα του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας μιας και αποκλείστηκαν αμφότερες εντός έδρας από ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας.

Η Μπράντφορντ Σίτι έγραψε ιστορία, αφού η ομάδα που αγωνίζεται στην Λιγκ 1, κατάφερε όταν μόνο να αποκλείσει την Τσέλσι νικώντας μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με το εντυπωσιακό 2-4 αλλά βρέθηκε να χάνει με 2-0.
Με την στήριξη 6.000 οπαδών της η Μπράντφορντ βρέθηκε να χάνει 2-0 μετά από 38 λεπτά (Κάχιλ 21ο, Ραμίρέζ 38ο),αλλά αντέδρασε και μείωσε με τον Στιντ σε 2-1 στο 41ο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μοράις ισοφάρισε σε 2-2 στο 75ο και ακολούθησε το 2-3 από τον Χάλιντει επτά λεπτά αργότερα, με τον Γιέιτς να ολοκληρώνει τον θρίαμβο της Μπράντφορντ στο 90ο λεπτό.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά την επιστροφή της από το Αμπού Ντάμπι όπου βρέθηκε για πέντε μέρες και μία μίνι προετοιμασία σε ένα πιο θερμό περιβάλλον, προσγειώθηκε ανώμαλα στην αγγλική πραγματικότητα και του Κυπέλλου αφού αποκλείστηκε μετά την εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Μίντλεσμπρό, η οποία έχει το καλύτερο ρεκόρ στην άμυνα στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Η «Μπόρο» προηγήθηκε με τον Μπάμφορντ στο 53ο λεπτό, ο οποίος είναι δανεικός από την Τσέλσι και το τελικό 0-2 έκανε ο Γκαρσία Μαρτίνεθ στο 90ο ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί και γκολ του Λι Τόμλιν.

Προτεινόμενα Άρθρα