Ευχάριστα νέα για δύο

από AllAboutARIS

Υπό τους οδηγίες του Κώστα Λιάπη η σημερινή προποπόνηση

Το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ορφέα Ελευθερούπολης (28/01, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής (τελευταίας του α’ γύρου) του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Στη σημερινή προπόνηση, η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του Κώστα Λιάπη, οι Νίκος Γκόλιας και Κυριάκος Μαζουλουξής ανέβασαν ρυθμό και ακολούθησαν μέρος από το κανονικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι τις 27 του μήνα θα απουσιάζει από τις προπονήσεις ο Δημήτρης Γκίνο, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος U-21 της Αλβανίας σε τουρνουά στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας μας θα περάσει από δοκιμασίες πρόληψης τραυματισμών.

Προτεινόμενα Άρθρα