Σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο

από AllAboutARIS

Ποια είναι τα δεδομένα που υπάρχουν για τη θέση του πρώτου προπονητή αν δεν υπάρξει νομικό παράθυρο παραμονή του Κάμπος.

Από σήμερα και εφόσον αποσαφηνιστεί ότι ο Κάμπος δεν μπορεί να καθίσει στον πάγκο ούτε ως απλό μέλος, το βάρος για τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πέσει στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του βραζιλιάνου που πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις της ΕΠΟ, δηλαδή να είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A ή PRO από την ελληνική αγορά.

Και όλα αυτά και με την σχετική πίεση χρόνου αφού απομένουν έξι μόλις μέρες πριν την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του ΑΡΗ, το παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αναζήτηση εστιάζεται σε νεαρό προπονητή, με φιλοδοξίες και όρεξη και όχι σε κάποιο φτασμένο όνομα από την ελληνική αγορά, από τα διαθέσιμα που υπάρχουν (για παράδειγμα Μάντζιος, Τσιώλης, Ελευθερόπουλος) που ούτως ή άλλως θα ήταν δύσκολο να αποδεχτούν την πρόταση. Στη λίστα της διοίκησης βρίσκονται 2-3 ονόματα που πληρούν τα εχέγγυα και η πρόθεση είναι μέχρι αύριο να έχει ανακοινωθεί ώστε να πιάσει δουλειά και να έχει μερικές προπονήσεις στη διάθεσή του πριν από το παιχνίδι με τον Ορφέα.

Προτεινόμενα Άρθρα