Σε λίγο η κρίσιμη συνάντηση

από AllAboutARIS

Ξεκαθαρίζει οριστικά το μέλλον του Βραζιλιάνου, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου

Σε λίγη ώρα και πιο συγκεκριμένα στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού του Ερασιτέχνη με τον Πάουλο Κάμπος, παρουσία και των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Βραζιλιάνου, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου μετά το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Το AllAboutARIS επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, οι οποίοι τόνισαν εκ νέου την επιθυμία τους να παραμείνει ο Κάμπος στην ομάδα, κάτι που αποτελεί και θέση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο ίδιος όμως ο τεχνικός του ΑΡΗ δεν δέχεται να κοουτσάρει την ομάδα πό την κερκίδα και διεμήνυσε πως αν δεν βρεθεί λύση, θέλει και ο ίδιος να αποχωρήσει. 

Πέραν όλων των άλλων, ο πρόεδρος του ΑΣ, Τάσος Οικονόμου, εξέφρασε τη δυσφορία του για την πρόθεση κάποιων να βάλουν τον Ερασιτέχνη στη μέση, στην προσπάθεια τους να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα. Το παράδοξο στην όλη υπόθεση βέβαια είναι πως αυτοί είναι οι ίδιοι που όταν ο Οικονόμου και ο ΑΣ ήταν υπέρ της παραμονής Καλαϊτζίδη, έλεγαν ότι αυτή η απόφαση ανήκει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Προφανώς κάποιοι ήθελαν τότε τις αποφάσεις να τις παίρνει ο Γαλανός και τώρα δεν τους συμφέρει να το κάνει ο Καλαϊτζίδης. 

Προτεινόμενα Άρθρα