“Με καμία ιδιότητα στον πάγκο” (pics)

από AllAboutARIS

Σήμερα στο ρεπορτάζ με απόλυτη υπευθυνότητα αναδείξαμε από την μία το ακριβές πρόβλημα και από την άλλη το γεγονός ότι η προηγούμενη διοίκηση προσέλαβε έναν προπονητή μη κοινοτικό ενώ ο κανονισμός της ΕΠΟ το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ.

Από χθες το AllAboutARIS σημείωσε επ` ακριβώς το πρόβλημα που προέκυψε με τον Πάουλο Κάμπος. Σήμερα στο ρεπορτάζ με απόλυτη υπευθυνότητα αναδείξαμε από την μία το ακριβές πρόβλημα και από την άλλη το γεγονός ότι η προηγούμενη διοίκηση προσέλαβε έναν προπονητή μη κοινοτικό ενώ ο κανονισμός της ΕΠΟ το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ. Με διάφορες αλχημείες ο Κάμπος κάθισε στον πάγκο της ομάδας για 10 παιχνίδια, αλλά πλέον δεν θα μπορούσε αυτό να συνεχιστεί μετά από ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών, αλλά και σχετικές καταγγελίες άλλων ομάδων του ομίλου προς την ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία από την πλευρά της είχε προειδοποιήσει τον ΑΡΗ εδώ και καιρό και στις 12 Δεκεμβρίου (oι φωτογραφίες της αλληλογραφιας αποτελούν απόδειξη ότι το θέμα δεν ξεκίνησε επί Καλαιτζίδη, αλλά επί Γαλανού ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ) τόνισε προς τους κίτρινους ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τον Βραζιλιάνο ως προπονητή ή ως διερμηνέα γιατί αυτό απαγορεύεται από τον ΚΑΠ. Ο ΑΡΗΣ έστειλε εκ νέου τα χαρτιά του Κάμπος στην Ομοσπονδία και την Παρασκευή υπήρξε απάντηση που κόβει κάθε ελπίδα, καθώς σημειώνεται ότι ο Καμπος δεν μπορεί να κάθεται υπό οποιαδήποτε ιδιότητα στον πάγκο. Ακόμα και ο διερμηνέας πρέπει να είναι είτε Έλληνας, είτε…κοινοτικός. Απίστευτο, ρατσιστικό και όμως ελληνικό, αλλά πραγματικό.

Για τους δύσπιστους παραθέτουμε και την απάντηση της ΕΠΟ στον ΑΡΗ την προηγούμενη Παρασκευή. Πλέον τίθεται ξεκάθαρα θέμα προπονητή καθώς και ο ίδιος ο Κάμπος το πρωί σημείωσε ότι δεν θα ήθελε να κοουτσάρει από την κερκίδα, ενώ απορούσε με το γεγονός ότι η προηγούμενη διοίκηση δεν τον είχε ενημερώσει ούτε για το πρόβλημα που υπήρχε, ούτε για το γεγονός ότι τον δήλωναν σε κάποια παιχνίδια ως διερμηνέα!

Αν δεν υπάρξει κάποια θεαματική αλλαγή ή κάποιο…παραθυράκι στο νόμο (που οι νομικοί έψαξαν αλλά δεν βρηκαν), τότε ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή λίαν συντόμως με ένα μόνο πράγμα να είναι 100% βέβαιο. Ότι θα είναι Έλληνας και ΟΧΙ ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που θα παραμείνει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.