Κορυφαίος ο Φερνάντες

από AllAboutARIS

Κάτω του μετρίου για τους περισσότερους παίκτες του ΑΡΗ στο ντέρμπι με την Καβάλα.

ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗΣ:
Σε 2-3 σουτ της Καβάλας ήταν ασταθής και λίγο τυχερός που στην επαναφορά δεν υπήρχε παίκτης της Καβάλας αλλά έσωσε τον ΑΡΗ στην καλύτερη φάση των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

ΛΙΟΛΙΟΣ:
Αισθητά καλύτερο παιχνίδι από τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ. Είχε νεύρο, μπήκε στο κλίμα, έπαιξε δυνατά και ανέβηκε αρκετές φορές την πλευρά του. Έπαιξε σχετικά καλά τον Παππά και δεν του έδωσε χώρο να κάνει τις γνωστές κούρσες του.

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ
Σπουδαίο ματς από τον πορτογάλο αμυντικό που ήταν με διαφορά ο καλύτερος του ΑΡΗ. Πάντα πρώτος στην μπάλα στην άμυνα, με καθαρό μυαλό και γρήγορες και σωστές τοποθετήσεις ενώ απείλησε και δυο φορές στην επίθεση με ισάριθμες κεφαλιές (η μια στο τέλος θα τον έκανε ήρωα). Βλέποντας την αδυναμία των χαφ αναλάμβανε και την προώθηση του παιχνιδιού.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ:
Δεν ήταν από τους χειρότερους του ΑΡΗ με εξαίρεση με 1-2 κακές τοποθετήσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη μαζί με τον Φερνάντες ήταν οι καλύτεροι παίκτες του ΑΡΗ με έγκαιρες επεμβάσεις και καλές σε γενικές γραμμές μεταβιβάσεις.

ΓΚΙΝΟ:
Αδικαιολόγητα κακό παιχνίδι από τον δεξιό μπακ του ΑΡΗ. Δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα και είχε αρκετές κακές επιλογές και λάθη που ευτυχώς δεν στοίχισαν. Ειδικά στην επίθεση δεν του βγήκε ούτε μια προσπάθεια.

ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ:
Μέτριο παιχνίδι από τον αμυντικό μέσο του ΑΡΗ που ίσως να επηρεάστηκε από την γρήγορη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε. Έλλειψε το καθαρό μυαλό και οι σωστές μεταβιβάσεις σε μικρούς χώρους ενώ δεν χρησιμοποίησε καθόλου δύναμη και ένταση στο παιχνίδι του.

ΛΕΜΟΝΗΣ:
Η διάθεση δεν του έλλειψε αλλά μόνο αυτό δεν αρκεί. Ο νεαρός έτρεξε και προσπάθησε πολύ αλλά έκανε και αρκετά λάθη ενώ δεν κατάφερε σε κανένα σχεδόν σημείο του αγώνα να κρατήσει μπάλα και να την μοιράσει σωστά. Ήταν όμως πολύ μαχητικός και δεν φοβήθηκε να βάλει τα πόδια του στη φωτιά.

ΣΟΥΝΑΣ
Ξεκίνησε με ένα καλό τέταρτο αλλά μετά από εκείνο το χρονικό σημείο εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Οι καβαλιώτες τον έκλεισαν καλά και έτσι δεν πήρε πολλές μπάλες με συνέπεια η μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση να γίνει δύσκολη υπόθεση για τον ΑΡΗ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ίσως ο καλύτερος από τους μέσους χωρίς βέβαια και αυτός να κάνει τίποτα σπουδαίο. Απλά ήταν αυτός με τα λιγότερα λάθη, προσπάθησε 2-3 φορές ορθολογικά να τροφοδοτήσει Καπνίδη και Πόι και επιχείρησε και 1-2 καλά σουτ προς την εστία.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ
Κόντρα στην πρώην ομάδα του έκανε κακό παιχνίδι. Δεν τροφοδοτήθηκε βέβαια σωστά αλλά του έλλειψε και το γνωστό πάθος με το οποίο πήγαινε στις μονομαχίες στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν απείλησε και δεν πήρε προσπάθειες από τα αριστερά όπως συνηθίζει.

ΠΟΙ
Πολλά νεύρα και μικρή συνεισφορά αυτή τη φορά από τον πρώτο σκόρερ του ΑΡΗ που έμεινε εκτός αντίπαλης περιοχής και δεν απείλησε καθόλου με συνέπεια να χάσουν οι κίτρινοι ένα από τα όπλα τους. Δεν του βγήκε σχεδόν καμία προσπάθεια.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Βασιλόπουλος και Χιντασέλι μπήκαν στο τέλος και δεν κρίνονται ενώ ο Σταυρόπουλος που μπήκε στο 80΄ δεν πρόλαβε να φανεί.

Προτεινόμενα Άρθρα